Şimdi Ara

Yardım internet gidiyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bende ttnetin vermiş olduğu tplink bir modem var .

laptoptan internete girerken çok kopma oluyor .

s3 mini telefonumdan girerken yine kopma meydana geliyor ama telefonda wifi bölümünden giriş yapmaya çalışırken kimlik denetim hatası veriyor.

kopmalar çok oluyor neden güvenlik türü vpa kişisel şifreleme türü tıkp lütfen yardım edin

• Az önce bir arkadaşa yardımcı oldum sorununu verdiğim bilgiler aracılığıyla çözdü. kablosuz bağlantılarda kopma sorunu genelde kanal sinyal çakışmaları ve kablosuz güvenlik ayarlarında birkaç değişiklik yapmanız gerektiğinin habercisidir. Kablosuz ayarlara gelin burada WPA ise WPA2 yapın WPA2 ise WPA yapın kişisel olanı seçeceksiniz sonrasında en az 8 karakter olacak bir şifre belirleyin hatta SSID yani kablosuz ağ isminizi de mümkünse değiştirin. Kanal numarası yani Channel sekmesine gelin burada kanal numaranız eğer değişiklik yapmadıysanız firma tarafından üretim aşaması esnasında Auto olarak seçili gelir kanal numaranızın Auto modda seçili olması modeminizin sadece 1, 6 ve 11 kanallarını kullanacağı anlamına gelir eğer bulunduğunuz ortamda kablosuz cihaz sayısı fazla ise ve sizin gibi kanal numarasında değişiklik yapmayan kullanıcılar var ise zamanla bu kanallar dolmaya başlar (burada 3 kanaldan bahsediyoruz toplam 13 kanal var kullandığı radyo frekansı teknolojisi 2.4 GHz bu bilgiyi de vermek istedim) kanal üzerindeki trafik giderek artar ve kanal bir süre sonra bağlanmak istenen cihazları taşıyamaz olur ve bağlantı kurulmasını engelleyebilir "sınırlı bağlantı" sorunuyla karşılaşmanızın sebebi bu olabilir kanal numaranızı 1, 6 ve 11 dışında bir kanala ayarlayın hatta bulunduğunuz ortamda hangi kanal numarası sizin için uygundur öğrenmek için "Wirelessmon" isimli programı kullanabilirsiniz bir bilgisayar yardımıyla programı açın ve reload cardsa tıklayın burada yeşil renkli olan kanallar müsait ve rahat olan kanallardır bunları seçebilirsiniz bu kanallarda sorun yaşamazsınız üstelik android versiyonları da mevcut (google playe wifi finder ya da wifi channel yazarak ulaşabilirsiniz) Bu çözüm yollarını deneyin eğer kablosuz özellikte bir sorun yok ise probleminiz çözülecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.