Şimdi Ara

YARDIM - IRIVER'da VIDEO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yazılımı 1.27 ye güncelleştirdim
    forumdaki arkadaşların dediği gibi iriverter adlı programın 0.14 versiyonunu indirdim kurdum
    bugun 2 adet videoyu bu programla cevirip alete attım
    fakat goruntuler akıcı değil slayt gösterisi gibi hatta slayt kadar bile hızlı değil iki saat beklioz goruntu değişmesi için
    ayrıca siyah beyaz oluyor goruntu
    seste bir sorun yok gayet normal devam ediyor

kullananların yardımını bekliyorum
    teşekkürler

• eyvah.... arkadaşlar... böyle bi problem mi var iriver'da?
  • Firma ile irtibata geç yoksa bışu boşuna eziyet etme kendine.
  • peki oynattığın video dosyasının türü nedir?
  • iriverter ile format çevirdikten sonra hepsini oynatıyor senin cihaz sorunlu gibime geliyor
  • sorun olduğunu düşünmüyorum programı ararken birkaç yabancı forumda bu şikayete rastladım çözümlerini okumadım slk kafam :) 1.28e gecip deniyim olmazsa

yine sorun olursa ;
    ben cihazı Türkiye'den almadım fakat garanti belgesi var Ankara'da nereye götürebilirim? Garantide ülke belirtmiyor çünkü
  • işin ilginci o videoları bilgisayarda da izleyemiyorum :D aynı sorun orda da cıkıyor :D iriverda öyle bir sorun yok KontG merak etme sen almayı düşünüyorsan yine al ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam saol
  • Bende de h320 var ama böyle birşey hiç olmadı.Programla video codeclerin arasında belki bir uyumsuzluk oluyordur.Divx codeclerini silip birdaha kurmayı deneyebilirsin.Ayrıca türkiyeden almadıysan,o cihaza bakacakalrını sanmıyorum çünkü seri no ile iş yapıyorlar,garanti belgesinin bir numarası yok yani.Serinin onlarda kayıtlı olması lazım.
  • Kardeş bende de imp-15o dscman var iriver onda servis numaraları yazıyor istersen sen ankaradaki oturduğun muhiti söyle ona göre yazayım sana.
  • Varsa Adana'da olabilir
    Ankara > Kızılay Maltepe Demirtepe Kurtuluş Dikimevi Tandoğan....:D işte buralara yakın yerlerde olursa gidip görüşebilirim vs...
  • gerek kalmadı arkadaşlar :) yabancı forumları gezdim aynı sorun sık sık oluyor gördüğüm kadarıyla
    ve onlarda da olduğu gibi programın 0.13 versiyonunu kurdum sorunsuz tüm videolar calışıyor...
    sorun 0.14 de ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.