h320 kullanıyorum birkac aydır yazılımı 1.27 ye güncelleştirdim forumdaki arkadaşların dediği gibi iriverter adlı programın 0.14 versiyonunu indirdim kurdum bugun 2 adet videoyu bu programla cevirip alete attım fakat goruntuler akıcı değil slayt gösterisi gibi hatta slayt kadar bile hızlı değil iki saat beklioz goruntu değişmesi için ayrıca siyah beyaz oluyor goruntu seste bir sorun yok gayet normal devam ediyor
kullananların yardımını bekliyorum teşekkürler
eyvah.... arkadaşlar... böyle bi problem mi var iriver'da?
Firma ile irtibata geç yoksa bışu boşuna eziyet etme kendine.
peki oynattığın video dosyasının türü nedir?
iriverter ile format çevirdikten sonra hepsini oynatıyor senin cihaz sorunlu gibime geliyor
sorun olduğunu düşünmüyorum programı ararken birkaç yabancı forumda bu şikayete rastladım çözümlerini okumadım slk kafam :) 1.28e gecip deniyim olmazsa
yine sorun olursa ; ben cihazı Türkiye'den almadım fakat garanti belgesi var Ankara'da nereye götürebilirim? Garantide ülke belirtmiyor çünkü
işin ilginci o videoları bilgisayarda da izleyemiyorum :D aynı sorun orda da cıkıyor :D iriverda öyle bir sorun yok KontG merak etme sen almayı düşünüyorsan yine al ;)
Bende de h320 var ama böyle birşey hiç olmadı.Programla video codeclerin arasında belki bir uyumsuzluk oluyordur.Divx codeclerini silip birdaha kurmayı deneyebilirsin.Ayrıca türkiyeden almadıysan,o cihaza bakacakalrını sanmıyorum çünkü seri no ile iş yapıyorlar,garanti belgesinin bir numarası yok yani.Serinin onlarda kayıtlı olması lazım.
Kardeş bende de imp-15o dscman var iriver onda servis numaraları yazıyor istersen sen ankaradaki oturduğun muhiti söyle ona göre yazayım sana.
Varsa Adana'da olabilir Ankara > Kızılay Maltepe Demirtepe Kurtuluş Dikimevi Tandoğan....:D işte buralara yakın yerlerde olursa gidip görüşebilirim vs...
gerek kalmadı arkadaşlar :) yabancı forumları gezdim aynı sorun sık sık oluyor gördüğüm kadarıyla ve onlarda da olduğu gibi programın 0.13 versiyonunu kurdum sorunsuz tüm videolar calışıyor... sorun 0.14 de ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme