benım anakarta hangi ddr olur diye sorum ama pek ilgilenen olmadı.
eh yardımcı olsaydınız iyi olurdu ama
herhalde önemsenmedi.neyse sizden yardım yok anlaşılan.
quote:
Orjinalden alıntı: rastbin
benım anakarta hangi ddr olur diye sorum ama pek ilgilenen olmadı.
eh yardımcı olsaydınız iyi olurdu ama
herhalde önemsenmedi.neyse sizden yardım yok anlaşılan.
1 mesajla 2 konu açabilen bir tek sensin galiba tebrik ederim.
pc ni hazır/ marka mı? yoksa toplama mı olduğunu belirtmen imkan varsa fat. veya pc parçalarının isim lerini yazman yeterli. www. inndir. com adresinde sisoft sandra yada everest gibi pc bileşenleri hkk bilgi veren prg lar mevcut. anakart seçeneği ile pc yi taratıp erk görüntüsü ekle msj ına oky.
quote:
Orjinalden alıntı: Bukalemun
pc ni hazır/ marka mı? yoksa toplama mı olduğunu belirtmen imkan varsa fat. veya pc parçalarının isim lerini yazman yeterli. www. inndir. com adresinde sisoft sandra yada everest gibi pc bileşenleri hkk bilgi veren prg lar mevcut. anakart seçeneği ile pc yi taratıp erk görüntüsü ekle msj ına oky.
anakartın belli mi yazmamışsın hangi bellekler yanii.
BİLGİSAYARIM TOPLAMA 3 YILI GEÇTİ ALALI. bilgisayarımda 256 ddr var. .şimdi 1 gb ddr almak istiyorum internetten .amaa işin acemisi olunca hangi ddr mı alacağımı bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim. internetten baktım anakartın desteklediği ddr lara ama emin olamadım.boş yere para gitsin istememdim.size sormak istedim.buradaki bilgisayarcılarda ddr 1 gb bulamadım tek olarak 512*2 olarak var ben de tek olsun istediğimden internetten bari alayım dedim.
ANAKART:gigabyte 8s651mp-rz prescott 64 v yazıyor faturasının üstünde RAM:256 mb 400 mhz ddr pc3200
bu ddr mın aynısının 1 gb lık olanın alsam olur mu?