Şimdi Ara

YARDIM! KABLOSUZ HER ZEMİNDE ÇALIŞAN MOUSE (LOGİTECH M310 SORUNU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski microsoft comfort klavye mouse seti kullanıyordum mouse kırıldı.
    Bende Logitech M310 aldım masada koltukta mouse pad ile çaışmıyor taramıyor imleç hareket etmiyor.
    Sadece altına dergi koyunca çalışıyor her dergide de çalışmıyor.
    Bende yeni alayım diyorum Logitech e güvenemiyorum Microsoft ta ise ısınma problemi varmış.
    Kullanan bilenler yardım etsin lütfen.

• microsoft 3500 öneririm. hiç bi sıkıntı duymazsın. bluetrack dedikleri şey lazer ile optik karışımı bişey. mavi renkli. her türlü zeminde sorunsuz çalışıyor. tuşları tıklarken öyle çıt diye ses de çıkmıyor, hafif tok bi ses çıkıyor. bu da güzel bi özelliği. Bi de tekerleği müthiş, dönerken ses sıfır.
    Aylardır kullanıyorum, hiç ısınma sorunu falan da olmadı. O ısınma sorunu sanırım sadece 4000 ve 6000 modellerinde var.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1017/111071/microsoft-wireless-mobile-mouse-3500-siyah-gmf-00008-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikii -- 26 Ocak 2011; 15:11:57 >

• sağol cevap için dayanamadım gittim vatan dan aldım logitech mk710 (diğer yerlerden çok daha ucuzdu vatanda) set kullamım sürem henüz 30 dakika ve ilk izlenim olarak çok memmnunum logitech m310 u vatana anlattım kesin bozuk dediler logitech i ara hallederler dediler yine de aldım onu da servisle konuşup bakacağım duruma
  • merhaba ,

bende aldım 3500 kurdum verdiği adresten istediği programıda taktığımda tanıyor gösteriyor wireless 3500 olarak onun yanında wireless transfer diye birşeyde çıktı ama çalıştıramadım neden olabilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.