Şimdi Ara

Yardim Kardesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Asus bilgisayar aldm neyse actim bi iki gun kullandim bugun guncellestirmeleri yuklemeyi tammlamak icin yeniden baslatin 1 gun icinde otamatik olarak yeniden baslatilacak yaziyo yalniz bn ekrani turuncu olarak ayarladim siyah hatasi deil acaba gizli guncelleme mi yapiyo bi yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal_caya

Ya Asus bilgisayar aldm neyse actim bi iki gun kullandim bugun guncellestirmeleri yuklemeyi tammlamak icin yeniden baslatin 1 gun icinde otamatik olarak yeniden baslatilacak yaziyo yalniz bn ekrani turuncu olarak ayarladim siyah hatasi deil acaba gizli guncelleme mi yapiyo bi yardim

Yazdıklarından hiçbir şey anlamadım.
    Daha düzgün bir şekilde sorununu yazarsan yardımcı olabilirim.
  • peki kardesim asus bilgisarim var 2 gun olsu alali neyse 2 gun kullandim bugun guncelleme icin altta bi yazi cikiyo orda kaliyo acilmiyo ama guncellestirmeyi bn ekran dan goremiyorum yazi aynn şu. ""Windows Update. Güncelleştirmeleri yüklemeyi tamamlamak için bilgisayarınızı yeniden başlatın .1 gün icçinde otamatik olarak yeniden başlatılır.""

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilal_caya B kullanıcısına yanıt
    Tamam bu normal bir şey windows güncelleştirmeleri yükler bazılarında yeniden başlatma ister bazılarında istemez sen illa onun verdiği süreyi beklemek zorunda değilsin.. İstediğin zaman kapat. Kapatırken güncelleştirmeleri yükler 1-2-3 diye gider kaç tane varsa yüklendiğinde pc kapanır. Bu bir sorun değil. Önceki mesajında turuncu olarak ayarladım dedin siyah hatası değil dedin bunlardan bir şey anlamadım.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.