arkadaşlar Kaspersky çok uzun zamandır bu sorunu yaşatıyor bana.. kasper açıkken internetim çok yawaşlıyor.. bende ayarlardan girip en sonunda Web Koruması'nı en düşük düzeye getirdim %50 daha hızlandı ama hala yawaş.. fakat kaspersky'i komple kapatınca cayır cayır açılıyor her şey..
acaba yapmama gereken bir ayar fln var mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim..
teşekkürler..
zaten bilinen bir durum bu kasperin pc yi ne kadar kastığı.ben uzun süre kullandım ama daha fazla dayanamadım ve farklı programlar kullandım.şu an yapılan testlerde ilk 3 sırayı kaptırmayan avira yada bitdefender kullanmanı tavsiye ederim.aviranın 6 aylık bedava lisans kampanyası da var.
Uzun yıllardır Kaspersky AntiVirus Internet Security kullanan biri olarak ben hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Nette gezerkende, download yaparkende net hızım son sürat devam ediyor.
senin sistemin çok iyi ozaman.benim laptop u o kadar kasıyordu ki bazen açılmıyordu bile.tabi sistem özellikleri düşükse malesef bariz kasıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Causeless
Uzun yıllardır Kaspersky AntiVirus Internet Security kullanan biri olarak ben hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Nette gezerkende, download yaparkende net hızım son sürat devam ediyor.
Kaspersky 6.0 kullanırken benimde başımda yoktu böyle bir dert sonra 6.0'da da olmaya başladı şimdi 7.0'da da var...
calkan bey
bedava avira antivir yükle. ben öyle yaptım. uzun yıllar kullandığım kasperi silip attım.
en az 30 bsye avira antivir yükledim. hiç sorun yok. üstelik çok az ram yiyor.
arkadaşlar 512 ddr2 ram 2.8 işlemci ile sorunsuz kis7 yi kullanıyorum. hiç kasıntı yapmıyo. sadece taramalarında tek parça büyük dosyalarda yüklenme artıyo. alternatif olarak avira güzeldir. ama spy koruması yoktur. gerçi kaspersky de var ama daha birgün spyware uyarısı almadım. başka programlarla hallediyorum.
avira'yı kullandım o da kasperin bulduğunu bulmuo hocam yaa...
512 MB DDR ramli 3,0 ghz işlemcili bilgisayarda kaspersky internet security kullanıyorum kasma problemi yok internet olduğu gibi çalışıyor ama fazla yüklenirsen kastırır o kadar oyunlarda kapatırsanız sorun kalmaz çünkü kastırınca bir yarım saat beklersiniz..
aynı sorun ben de de var ama fazla dayanamayacam heralde
benim web koruması yüksek olduğu için çok mkasıyormuşi şimdi biraz daha az kasıyo da gene de yavaş
kasperskyin neden kastığı belli dosya koruması ile web koruması nedeniyle kasıyor arada çünkü internetide hergirdiğin siteyi mesala donanim haber anasayfası-yazılım genel-excel fonksiyonu bunu sırasıyla tarıyor mesajlarda dahil ondan dolayı kasıyor.. kasmadan kurtulamayan arkadaşlara eset smart sec. 3 öneririm.. kasperin ateş duvarı düşük güvenlik diğerleri maksimum koruma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme