Şimdi Ara

Yardım!!! Kendi PC mi bi türlü toplayamıyorum..., Terzi kendi söküğünü dikemezmiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir firmanın teknik servisinde çalışıyorum. Ve uzun bir aradan sonra kendime bilgisayar toplamaya karar verdim. Bütün gün teknik serviste tıkılmaktan ne fiyatları nede yeni ürünleri takip edemedim. Birden yüklenincede işin içinden çıkamadım bilgisayar alıcam ama tabi imkanlarım kısıtlı bu yüzden borca girecem dolayısıyla almışken kalite/fiyat/ömür konusunuda göz önünde bulundurmak zorundayım... Ama ne kadar kurcalarsam kurcalayayım kafam daha çok karıştı ve işin içinden çıkamadığım için yardım istemeyi düşündüm...

aslında kafama birşeyler belirdi ama ekran kartı ve kasa (power suply) konusunda kararsız kaldım.
    Genelde ısınmadan dolayı makinalar iflah olmadığını bildiğim için makinayı fanlarla beslemek istiyorum.
    bir asus ekran kartı beğendim onunda büyük bir soğutucusu var ama fanı yok sıfır parçayada extra takmakta pek hoşuma gitmedi...

Anakart ram işlemci şimdilik belli gibi (tabi içinizde bu ürünlerin kötü olduğunu söyleyen varsa özdeş alternatifini önerirse sevinirim)

INTEL 2.66 GHz (805) 2X1 MB 533 MHz DualCore
    ASUS P5PL2
    512MB DDR2 667 Mhz oem

Kasa Düşüncem (kararsızım normal birşey alıp power suply ve fanlarlamı desteklesem diye düşünüyorum)
    Bide bu var
    ASUS TA-551 MIDI TOWER GUMSIY USB4,1394 300W

Ekran kartı düşüncem (üzerinde fan olmayışı midemi bulandırdı daha önceden gördüm çok ısındığını)

VGA 256 MB ASUS EN6600/TD PCI-EX SILENCER TV/DVI

Ne dersiniz dostlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.