Şimdi Ara

Yardım Kodak EasyShare C183 Yorum??Tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kodak EasyShare C183 almayı düşünüyorum ama internette yaptığım araştırmalarda hiçbir yorum bulamadım iyi veya kötü hiçbir fikrim yok yanlızca özellikleri mevcut içinizden kullanmış olan varsa yada biligisi olan tavsiye eder mi?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=248&Productid=ft21113

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKhaos1905 -- 10 Kasım 2010; 13:21:07 >

• yokmu cevap verecek bir vatandaş
  • valla dostum bende onun c143 ünü almayı düşünüyorum. bende yorum bekliyorum:D ama yarın makinaya bakmaya gitcem istersen yarın veya öbürgün bakıp sana yorum yazabilirim.
  • inceledim dediğin ürünü gece çekimlerinde pek tatmin etmez ama normal çekimlerde gayet iyidi görüntüler. o fiyata alabileceğin iyi makine bence. hatta bende alcam.
  • dostum ben fujifilm av100 de karar kıldım şu tatil bitince sipariş vericem :) sağol yardımın için
  • Bahsettiğin Fotoğraf makinesini ElectroWorld mağazasından 159.00 TLye aldım Diyeceğim; Fiyatının hakkını veren bi ürün 14MP+kafa yormayan basit kullanım özellikleri Tavsiye Ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.