Şimdi Ara

YARDIM!!!(Konya çevresi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 11.sınıfım düzlisede okuyorum.Bu sene dershaneye gitmek istiyorum fakat hangi dershaneye onu bilmiyorum.Sabah dershanesi'nin iyi olduğunu biliyorum fakat onlar çalışkanlara daha fazla ilgi gösteriyorlar.Benim durumumda kötü değil ama korkuyorum.Lütfen yardımcı olunuz.Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1322

Ben 11.sınıfım düzlisede okuyorum.Bu sene dershaneye gitmek istiyorum fakat hangi dershaneye onu bilmiyorum.Sabah dershanesi'nin iyi olduğunu biliyorum fakat onlar çalışkanlara daha fazla ilgi gösteriyorlar.Benim durumumda kötü değil ama korkuyorum.Lütfen yardımcı olunuz.Şimdiden Teşekkürler

Bende konyadayim sabaha git derim.Tanıdığım öğretmen felan da var benim yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pem
  • zirveye yükseliş kadrosu eğitimi güzel fiyatda uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: byqarisma

zirveye yükseliş kadrosu eğitimi güzel fiyatda uygun

evt fiyatı ucuz fakat pek güvenemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: newottoman42

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1322

Ben 11.sınıfım düzlisede okuyorum.Bu sene dershaneye gitmek istiyorum fakat hangi dershaneye onu bilmiyorum.Sabah dershanesi'nin iyi olduğunu biliyorum fakat onlar çalışkanlara daha fazla ilgi gösteriyorlar.Benim durumumda kötü değil ama korkuyorum.Lütfen yardımcı olunuz.Şimdiden Teşekkürler

Bende konyadayim sabaha git derim.Tanıdığım öğretmen felan da var benim yardimci olabilirim.

bakıcaz artık aklımda zaten sabah var.Yardımcı kaynak kitapları güzel.
  • fem açıldı onu düşünebilirsin
    pem e de iyi diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byqarisma

zirveye yükseliş kadrosu eğitimi güzel fiyatda uygun

şu anda bende yeni başladım o dersaneye beklediğimden uygun tabi sen bilrsin
  • bakcaz artık yarıyıl tatilinde başlıcam birine verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • Pem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıya gidebilirsin, haftalık düzenli olarak randevu sistemi sayesinde anlamadıgın konuları hocalara sorabilirsin. Ama onun dışında açıya gitmezsen sabaha git derim, sırf kaynakları ve hocaları kaliteli diye
  • Feme gidip kazıklanacağına sabaha git aynı şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.