Şimdi Ara

YARDIM LAZIM !!!!!!! Ev Ses Yalıtımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukileta -- 28 Şubat 2014; 9:41:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

ses yalıtım süngeri kullan koçtaşta gördüm en son

hocam bunlar ses yalıtımı sağlamaz tiz seslerin boş duvardan çarpıp geri gelmesini engeller sadece. Eğer ses sistemin varsa bass seslerinin komşuya gitmesini asla engellemez. Ama Yüksek sesle konuşma seslerini falan engeller.

Ayırca her tarafı bu süngerle kaplarsak akustik bozulur hiç yankı olmayacağından bu seferde güzel bir ses elde edilemez. Studyolara falan bakarsanız nette araştırın biraz. Müzikle uğraşanlar hep bu ses yalıtım süngerlerini duvarlara parça parça döşemişlerdir. Amaç yoğun olan yankıyı gidermek

Başka bir konudan alıntı yaptım. Başta bunlardan yap diyecektim ama sanırım tam sonuç vermiyormuş. :)

• Madem 2,5 milyarı gözden çıkardın , bunu foruma sormak yerine işin ustasını bulup yaptırmak daha mantıklı olur.
  • http://www.yumurtasunger.net/akustik-sungerler/akustik-yumurta-sunger.html
    bu çıktı bunu incele bu adamlar işin uzmanı ve o tıkırtı sesi elektrik tesisatının sesi olmayabilir fare de olabilir ülkemizde bu tuğla kullanılıyor genelde

fare için yaşam alanı olabilir.

• linketi yer bu iş ile uğraşıyor onlar ile temasa geç dekorasyoncular da yapar.
  • o duvara vurduğunda gelen boşmuş sesi bizim evin duvarındada var yeni bina öteki eski evdekine vurdummu ses gelmezdi ayrıca yeni evdeki daha çok ses geçiriyor duvar fısıltıyı bile geçirecek utanmasa.
  • bizim evinde bazı duvarlarına vurunca güm diye ses çıkıyor bazılarında tık yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.