merhaba arkadaşlar. bir tanıdığım var, kaptan kendisi. kolunda bir saat vardı ve saat hani normalde 12 ye ayrılır ya, (1den 12 ye kadar) ondaki saat 15 e ayrılıyordu. (1den başlıyordu ve 12 yide geçip 15e kadar geliyor sonra 1 den devam ediyor devrine...) böyle bir saat arkadaşlar.. Google resimler de aradım o kadar rastlayamadım. markası bilmiyorum. soramadım da.. şimdi açıklarda kendisi ve ulaşamıyorum. merakımı giderebilirseniz sevinirim. denizci saati falan yazdım bi dünya resim inceledim bulamadım :D nolur yardm edin.... bir de o tanıdık bana Mercedes-benz marka, Professional chronograph diye bir saat hediye etmişti. saatin üzerinde bu yazıyor. Mercedes benz in amblemi falan. 2 adet saniye göstergesi, 2 adet dakika 2 adet saat göstergeleri var.. klasik saat tarzında bişey. resim ekleyebilirim akşam. internetten araştırdım, bulamadım onu da.. Professional chronograph olarak başka saatler çıkıyor ama o çıkmıyor. özel yapım falan mıdır? saatçiye pil değiştirmek için gittiğimde, 20 yaşında olmama rağmen adam yaşlı olmasına rağmen özel bir saygı gösterdi. ikrammlar falan yaptı. pilin parası da cabası oldu gerçi :D tekrar kapatması, su geçirmesin diye bişeler sıkması falan baya uğraşmıştı.. her neyse, resmi ekleyince nette varsa söylersiniz. ama asıl merakım ilk sorum.. saate bizim gibi bakmıyordu. biz 12ye ayrılmış saatlerde sol elimizin parmakları sağ tarafa bakacak şekilde bakarız ya :D o tanıdık, karşıya bakaca şekilde bakıyordu ve öyle söylüyordu saati. bu da belki markayı bilmek için ipucu olabilir :D garip bişe. aklımda kaldı :D bulamadım nette deli olucam....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme