Öncelikle sitede yeni olduğumu belirtmek isterim. Ben yeni bir bilgisayar aldım fakat pişman oldum denilebilir çünkü bazı özellikleri yetersiz geldi. Bilgisayarın özellikleri şu sekildedir :
Sorunum şu ; Bilgisayarda 16 gb ram var fakat anakart maksimum 8 gb rami desteklediği için 8 gb ram kullanabiliyorum ve ekran kartımda dx11 desteklemiyor. Ben 16 gb ve daha yukarısını destekleyen anakart ve dx 11 destekleyen bir ekran kartı almak istiyorum. Bunun içinde önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.
İşlemci ve anakart kalsın , ekran kartı ve 8 gb ram i sat , güzel bir ekran kartı al bütçeye göre hd 7850, gtx650ti,gtx660 al sistemin kendine gelir ... 16 gb zaten gereksiz oyun için ...
Benimde aklıma geldi 8 rami satmak ama almışken dursun onun yerine anakartı değiştiriyim diyorum. Hem 16 gb ramin hepsini kullanabilirim hemde kasa en azından daha uzun ömürlü kullanılabilir olur diye düşündüm. Ama bu işlemciye uygun 16 gb ve daha yukarısını destekleyen anakart modelleri nedir onu bilmiyorum