Şimdi Ara

Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sitede yeni olduğumu belirtmek isterim. Ben yeni bir bilgisayar aldım fakat pişman oldum denilebilir çünkü bazı özellikleri yetersiz geldi. Bilgisayarın özellikleri şu sekildedir :

*İNTEL İ7 870

*2 GB 256 BİT GT 9800(1024 PAYLAŞIMSIZ) HARİCİ EKRAN KARTI

*FOXCONN 1156PİN DDR3 YENİ NESİL ANAKART

*16 GB DDR3 1333 MHZ RAM

Sorunum şu ; Bilgisayarda 16 gb ram var fakat anakart maksimum 8 gb rami desteklediği için 8 gb ram kullanabiliyorum ve ekran kartımda dx11 desteklemiyor. Ben 16 gb ve daha yukarısını destekleyen anakart ve dx 11 destekleyen bir ekran kartı almak istiyorum. Bunun içinde önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

• İşlemci ve anakart kalsın , ekran kartı ve 8 gb ram i sat , güzel bir ekran kartı al bütçeye göre hd 7850, gtx650ti,gtx660 al sistemin kendine gelir ... 16 gb zaten gereksiz oyun için ...
  • lyric9 L kullanıcısına yanıt
    serty23 arkadaşımızın önerisi akla yatkın ayrıca forumun ikinci el bölümü de var,uygun ürün bulabilir,hatta takasa bile girebilirsin,meselahttp://forum.donanimhaber.com/m_38074174/tm.htm
  • Benimde aklıma geldi 8 rami satmak ama almışken dursun onun yerine anakartı değiştiriyim diyorum. Hem 16 gb ramin hepsini kullanabilirim hemde kasa en azından daha uzun ömürlü kullanılabilir olur diye düşündüm. Ama bu işlemciye uygun 16 gb ve daha yukarısını destekleyen anakart modelleri nedir onu bilmiyorum
  • ddr 5 ekran kartı ddr 3de calışırmı bi sıkıntı çıkarırmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.