Şimdi Ara

Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumdan bir arkadaştan xfx hd 6850 2gb ekran kartı satın almıştım, ilk başta pc'de donmalar yapıyordu, ekran yatay yada dikey kalın çizgiler halinde yada tek renk haline gelip donuyordu. örneğin donanımhaber sitesine girdiğim zaman fondaki sarımtırak renk bütün ekranı kaplıyor ve pc'ye reset atana kadar da değişmiyordu.

durumun power supply'den kaynaklandığını düşünüp 750 watt gücünde ve ekran kartına 30'ar amperlik çift giriş sağlayabilen highpower marka bir cihaz aldım.
    bu güç kaynağı bütün sorunlarımı çözdü, 1 seneden fazla bir süre hiç problem yaşamadım.

fakat bu aralar yeniden aynı problemler başgöstermeye başladı. tek bir fark var, o da arada sırada kilitlenip kalmak yerine kendiliğinden reset attığı oluyor.
    ürünü garantisi devam ettiği için forumdan satın aldığım arkadaşın verdiği faturayla vatan bilgisayara götürdüm, servise gönderildi ve etiketleri sökülmüş denerek geri gönderildi. yani bu arkadaş bana ürünün içini açıp kurcaladığı halde, garantisi devam ediyor diyerek satmış ne yazık ki. şu anda ne yapacağımı bilemiyorum, power supply mi bozuldu yoksa ekran kartı mı çözemiyorum. power supply'yi 4850 ekran kartımla denedim bir problem yok. sorun ekran kartındaysa ne yapılabilir, yardımcı olursanız çok müteşekkir olacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.