Şimdi Ara

yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar öncelikle konuyu yanlış yerde açmış olabilirim k bakmayın

ben windows 8.1 pro 64 bit kullanıyorum , microsoft office 2013 yüklemeye çalıştım ancak setup tıkladığımda şu hatayı veriyor ''setup can't find or validate an installation file.please try reinsttalling .... '' microsoftun kendi sitesindede bu sorunla karşılaşanlar var ancak ingilizce olduğundan tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden teşşekkürler ...

• upp up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: adarkayalikk

merhabalar öncelikle konuyu yanlış yerde açmış olabilirim k bakmayın

ben windows 8.1 pro 64 bit kullanıyorum , microsoft office 2013 yüklemeye çalıştım ancak setup tıkladığımda şu hatayı veriyor ''setup can't find or validate an installation file.please try reinsttalling .... '' microsoftun kendi sitesindede bu sorunla karşılaşanlar var ancak ingilizce olduğundan tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden teşşekkürler ...

office 32 bitmi 64 bitmi.eğer fark varsa sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • zipli rarlı falansa tüm kurulum dosyalarını harddiskinde bir klasör içine çıkart ve setup dosyasını tıkla kuruluma başlayacaktır..
  • Windows İşletim Sistemleri Bölüm Kuralları Madde 4'ü ihlal ettiniz. Ciddiyim konu başlığını değiştirmezsen konun adminler tarafından kilitlenebilir.
  • Büyük ihtimalle indirdiğin dosya da sorun bulunmakta veya eğer rarlıysa çıkartırken sorun yaşadın bence iyi bir siteden tekrar indir daha sonra rardan klasöre çıkarıp ve windows taki tüm office dosyalarını kaldırıp öyle kurulum yap hem temiz kurulum olur hem de daha sağlıklı olacaktır :)
  • öncelikle cevaplar için teşekkürler ancak hem 64 bit hem 32 bit var dosyada ben 64 biti yüklüyorum ve rar lı deil direk setup dosyası var zaten
  • netten iso uzantılı olan versiyonu indirip kurmayı deneyin..

• adarkayalikk A kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Söyledikleri şeyler kısaca şu;

Windows firewallı kapat.
    Office 2013 dosyalarını C:\office2013 klasörü oluşturup içine kopyala
    setup.exe ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.

Bunların işe yaradığını söylemişler.
  • yaptım tüm dediklerinizi ama devam ediyor aynı sorun
  • up up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.