Şimdi Ara

Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung np300 v5z -s01tr notebook um var i72670qm 2.2 ghz turbo boost ile 3.1 ghz ekran kartı nvidia gt520mx ram 8 gb çoğu oyunun minimum sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor ancak yinede kasmalar mevcut en düşük ayarlarda bile kasıyor örneğin assasins creed 4 need for speed the run laptopu daha yeni temizlettim sıcaklık yinede 80 dereceyi buluyor

Kasmanın nedeni nedir ve ne yapmalıyım

Şimdiden Teşekkürler

• Sizin oyunlarda hangi ayrlarda oynuyorsunuz düşük bir kart sizinkisi giriş seviyesi ağır oyunların çoğunu düşük ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim.Kasmanın nedeni sıcaklık değil eğer doğru ölçtüyseniz 80 derece normal aralıktadır.Fraps programını kurun bahsettiğiniz oyunu çalıştırın kasma yapan ayarlarda kaç fps görüyor bakın.20fps altında takılmalar sıklıkla olur bunun üzerinde idare edecek seviyedir 30fps üzerideki takılmaları insan gözü algılamaz yani sizin aldığınız fps bildiğim bir kart gt520mx,çok düşük fps alırsınız.Takılmaların nedeni de odur.Gerekirse oyun video çözünürlülüğünü düşürün sisteminiz bu oyunlar için düşük işlemciye ve rame aldanmayın ekran kartı çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Sizin oyunlarda hangi ayrlarda oynuyorsunuz düşük bir kart sizinkisi giriş seviyesi ağır oyunların çoğunu düşük ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim.Kasmanın nedeni sıcaklık değil eğer doğru ölçtüyseniz 80 derece normal aralıktadır.Fraps programını kurun bahsettiğiniz oyunu çalıştırın kasma yapan ayarlarda kaç fps görüyor bakın.20fps altında takılmalar sıklıkla olur bunun üzerinde idare edecek seviyedir 30fps üzerideki takılmaları insan gözü algılamaz yani sizin aldığınız fps bildiğim bir kart gt520mx,çok düşük fps alırsınız.Takılmaların nedeni de odur.Gerekirse oyun video çözünürlülüğünü düşürün sisteminiz bu oyunlar için düşük işlemciye ve rame aldanmayın ekran kartı çok önemli

Pekala ben dediğiniz programı kurup ölçeyim gt 520 mx iyi bir kart olarak biliyordum teşekkürler cevap için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.