Şimdi Ara

Yardım Lütfen ASUS DirectcuII Gtx 570 oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus directcuII soğutmalı Gtx 570 kartım var..

Sorun şu ki: Overclock yapamıyorum smart doctor veya afterburner gibi programlarla en ufak oynamamdan sonra oyuna örneğin bf3 e girince oyun donuyor ve ctrl alt del yaparak çıkmak zorunda kalıyorum

ama pc donmuyor sadece oyun donuyor

yardımlarınızı bekliyorum

• voltaj az geliyor olabilir az az voltaj arttırı veya hızları dusurun
  • Hmm voltaji ne kadar artirmaliyim yavas yavas artirip deneyeyim en iyisi ya da internetten birinin ayni kartla yaptigi oc un stabil degerlerini direkt uygulasam olur mu ? Cunku bunu denemistim yine donma yapmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı karta sahibim o.c yapmak istiyorum fakat tırsıyorum biraz :D Bu kart için güzel bir o.c rehberi olsa iyi olurdu
  • arkadaşlar ısı sorunu yoksa korkmayın verin voltajı bende asus gtx 560 ti dcu2 top edi. modelini kullanıyorum...zaten bu kartlar kaliteli bileşenlerden oluşuyor öyle tırt kartlar değil yani....
  • biraz voltaj verdim ama korkuyorum şimdi ısı sorunu yok gibi ama max 55 gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perforan

biraz voltaj verdim ama korkuyorum şimdi ısı sorunu yok gibi ama max 55 gördü

korkma birşey olmaz zaten nvidia voltaj sınırınıda düşürdü 1,15 v max. voltaj verebilirsin anca ...
    sıcaklık seviyeleride normalmiş ...sadece internette yabancı forum siteleride dahil aynı kartın max. overclock değerleri ne yapılmış bir araştır derim...
  • ya güzel güzel oynuyorum ama mesela artık eskisi gibi atmıyor oyundan da mesela assasisns creed 3 için ac3 çalışmayı durdurdu hatası veriyor bu ekran kartıyla alakalı mı kısa bi donuyor sonra bu hatayı veriyor
  • quote:

ya güzel güzel oynuyorum ama mesela artık eskisi gibi atmıyor oyundan da mesela assasisns creed 3 için ac3 çalışmayı durdurdu hatası veriyor bu ekran kartıyla alakalı mı kısa bi donuyor sonra bu hatayı veriyor

overclocklu haliylemi oluyor bu olay ?
    eğer öyleyse voltaj yetmiyor demektir...ya hızı biraz düşür yada voltaj ver...
    birde gpu ve belleklerin stabil hızlarını bulduğundan emin ol ...bazı uygulamaları veya oyunları geçsede bazılarında çakılabiliyor...
  • 1.1 voltaj ve 850mhz degerlerinde gayet guzel oldu :) daha artabilir ama artirmadim stabil su an tam yukte max 71 derece gordu

• quote:

1.1 voltaj ve 850mhz degerlerinde gayet guzel oldu :) daha artabilir ama artirmadim stabil su an tam yukte max 71 derece gordu

o kartlar 920 mhz kadar çıkıyor diye biliyorum..sitenin birinde incelemede görmüştüm...
  • Sadece oyunlarda mı test ediyorsun? Furmak ile de denermsiin 15dk test etsin bakalım?

Ben de 560ti 448c kullanıyorum 1gr o.c olmuyor kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

Sadece oyunlarda mı test ediyorsun? Furmak ile de denermsiin 15dk test etsin bakalım?

Ben de 560ti 448c kullanıyorum 1gr o.c olmuyor kart.

Yok hocam furmarkla test ettim hem 15dk lik hem de 1 dklik testler hic bi sıkınti yok 900mhz de gorurde smdilik iyi boyle belki sonra yaparm onu.. Bf3 ultra ayarlarda multiplayer 2-3 sa oynuyorm bana misin demiyor masallah tabi fan speed 40 falan ayarliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.