Bildirim
yardım lütfen galaxy note 2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
IMEI si değişmiş derken,kendi kendine mi değişmiş? -
aynen şebeke gitmiş ve imeisini kontrol ettiğinde değişmiş olduğunu farketmiş -
arkadaşlar cihazi garantiye vermış( genpa cihazi )vermeden önce sayaci sıfırlamış ve orjınal rom atmış ..yalnız tek sorun rom birleşik arap emirlikleri olarak geçıyormuş bu bir sıkıntı yatarmı ? özellıklede sormuşlar cihazı rootladınız mı diye o da yok demiş :) sizce direk sayaca mı bakarlar yoksa detaylı inceleme yaparlar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: suffering_qd
arkadaşlar cihazi garantiye vermış( genpa cihazi )vermeden önce sayaci sıfırlamış ve orjınal rom atmış ..yalnız tek sorun rom birleşik arap emirlikleri olarak geçıyormuş bu bir sıkıntı yatarmı ? özellıklede sormuşlar cihazı rootladınız mı diye o da yok demiş :) sizce direk sayaca mı bakarlar yoksa detaylı inceleme yaparlar mı ?
Tahminimce efs klasoru silinmiş ve direk anlarlar diye dusunuyorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki sadece sayaç kontrolü gibi bi durum olabilir mi yoksa detaya girerler mi ? Cihazı geri gonderdiklerinde direk garanti dışı kalıyor demi bu efs dosyanın bi çözümü olsa tekrar gönderilebilir mi garantiye
quote:
Orijinalden alıntı: suffering_qd
Peki sadece sayaç kontrolü gibi bi durum olabilir mi yoksa detaya girerler mi ? Cihazı geri gonderdiklerinde direk garanti dışı kalıyor demi bu efs dosyanın bi çözümü olsa tekrar gönderilebilir mi garantiye
Bir kere garanti dışı gönderilnce garanti tamamen bitiyor diye biliyorum dostum , fazla detaya gireceklerini düşünmüyorum ama Rootlarken veya custom rom kurarken efs ucabilecegini bilen biriyse inceleyen detaya girebilir
anladım teşekkür ederim bakalım 5 güne haber gelirmiş bırazda işimiz şansa kaldı galiba
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- telefonda arama simgesi kayboldu
- samsung desen kilidi unuttum
- deprem güvenlik bilgileri
- samsung a56
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- a101 redmi note 13 pro indirim
- one ui 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X