Bildirim
yardım lütfen galaxy note 2
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
IMEI si değişmiş derken,kendi kendine mi değişmiş? -
aynen şebeke gitmiş ve imeisini kontrol ettiğinde değişmiş olduğunu farketmiş -
arkadaşlar cihazi garantiye vermış( genpa cihazi )vermeden önce sayaci sıfırlamış ve orjınal rom atmış ..yalnız tek sorun rom birleşik arap emirlikleri olarak geçıyormuş bu bir sıkıntı yatarmı ? özellıklede sormuşlar cihazı rootladınız mı diye o da yok demiş :) sizce direk sayaca mı bakarlar yoksa detaylı inceleme yaparlar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: suffering_qd
arkadaşlar cihazi garantiye vermış( genpa cihazi )vermeden önce sayaci sıfırlamış ve orjınal rom atmış ..yalnız tek sorun rom birleşik arap emirlikleri olarak geçıyormuş bu bir sıkıntı yatarmı ? özellıklede sormuşlar cihazı rootladınız mı diye o da yok demiş :) sizce direk sayaca mı bakarlar yoksa detaylı inceleme yaparlar mı ?
Tahminimce efs klasoru silinmiş ve direk anlarlar diye dusunuyorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki sadece sayaç kontrolü gibi bi durum olabilir mi yoksa detaya girerler mi ? Cihazı geri gonderdiklerinde direk garanti dışı kalıyor demi bu efs dosyanın bi çözümü olsa tekrar gönderilebilir mi garantiye
quote:
Orijinalden alıntı: suffering_qd
Peki sadece sayaç kontrolü gibi bi durum olabilir mi yoksa detaya girerler mi ? Cihazı geri gonderdiklerinde direk garanti dışı kalıyor demi bu efs dosyanın bi çözümü olsa tekrar gönderilebilir mi garantiye
Bir kere garanti dışı gönderilnce garanti tamamen bitiyor diye biliyorum dostum , fazla detaya gireceklerini düşünmüyorum ama Rootlarken veya custom rom kurarken efs ucabilecegini bilen biriyse inceleyen detaya girebilir
anladım teşekkür ederim bakalım 5 güne haber gelirmiş bırazda işimiz şansa kaldı galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X