Şimdi Ara

yardım lütfen galaxy note 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slm arkadaşlar abimin garantili note 2 cihazi vardi ve root işlerine girmişti bir gün telefonun imeisi değişmiş şimdi ne yapması gerekıyor garantiye göderse rootlu cihaz bi çözüm yolu arıyoruz arkadaşlar bilgisi ve fikri olan paylaşirsa sevinirim teşekkürler şimdiden

• IMEI si değişmiş derken,kendi kendine mi değişmiş?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    aynen şebeke gitmiş ve imeisini kontrol ettiğinde değişmiş olduğunu farketmiş
  • arkadaşlar cihazi garantiye vermış( genpa cihazi )vermeden önce sayaci sıfırlamış ve orjınal rom atmış ..yalnız tek sorun rom birleşik arap emirlikleri olarak geçıyormuş bu bir sıkıntı yatarmı ? özellıklede sormuşlar cihazı rootladınız mı diye o da yok demiş :) sizce direk sayaca mı bakarlar yoksa detaylı inceleme yaparlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suffering_qd

arkadaşlar cihazi garantiye vermış( genpa cihazi )vermeden önce sayaci sıfırlamış ve orjınal rom atmış ..yalnız tek sorun rom birleşik arap emirlikleri olarak geçıyormuş bu bir sıkıntı yatarmı ? özellıklede sormuşlar cihazı rootladınız mı diye o da yok demiş :) sizce direk sayaca mı bakarlar yoksa detaylı inceleme yaparlar mı ?

Tahminimce efs klasoru silinmiş ve direk anlarlar diye dusunuyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sadece sayaç kontrolü gibi bi durum olabilir mi yoksa detaya girerler mi ? Cihazı geri gonderdiklerinde direk garanti dışı kalıyor demi bu efs dosyanın bi çözümü olsa tekrar gönderilebilir mi garantiye

• quote:

Orijinalden alıntı: suffering_qd

Peki sadece sayaç kontrolü gibi bi durum olabilir mi yoksa detaya girerler mi ? Cihazı geri gonderdiklerinde direk garanti dışı kalıyor demi bu efs dosyanın bi çözümü olsa tekrar gönderilebilir mi garantiye

Bir kere garanti dışı gönderilnce garanti tamamen bitiyor diye biliyorum dostum , fazla detaya gireceklerini düşünmüyorum ama Rootlarken veya custom rom kurarken efs ucabilecegini bilen biriyse inceleyen detaya girebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Knocknight kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim bakalım 5 güne haber gelirmiş bırazda işimiz şansa kaldı galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.