Şimdi Ara

yardım lütfen. harddiskime bir şeyler oluyor. bios mu göçtü acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. benim bi 200gb lık sata seagate harddiskim var. projelerimin çoğu ordaydı ve harddisk bir anda saçmalayıp işletim sistemini açarken mavi ekran gelip restart atmaya başladı. sonra yavaş yavaş partitionları kaybetti ve şimdide windows kurma ekranında diske ulaşamıyor. onuda diski uyandırarak yapıyorum. yani fişini çıkarıp çıkarıp takıyorum. sata olduğu için çıkarıp takarken sorun olmuyor. uzun süre power takılı durursa hiç görmüyor çünkü. yani bir müddet sonra uyuyor. bunun dışında windows vistada diski partition formatları belli olmayarak bir kez gördüm. yani ntfs mi yoksa fat 32 mi belli değildi. şimdi onun bir anlamı kalmadı çünkü artık disk sadece boyutunu gördürebiliyorum. ama diske ulaşılamıyor mesajını hep alıyorum ve vistanın kurulum ekranında bile diske hiç bir hamle yapamıyorum. benim düşüncem diskin biosu göçtü diye düşünüyorum. siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim. projeleri bi yerde kurtarma gibi bi imkan var mı aslında onuda sormadan geçmeyeyim. teşekkür ederim.

bana yardım edebilecek ve vakti olan bi arkadaş varsa lütfen msne eklesin.

msn: gurkankomurcu@gurkankomurcu.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.