Şimdi Ara

YARDIM LUTFEN Mi Stick’i söktüğümden beri TV ps5i görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Garip bir mi Stick sonrası HDMI sorunum var.

12 yıllık bi tv’m var. Seg 2122. Buna hdmi baglayıp 1080p de ps5 oynuyorum. Bazen de tv izliyorum. Gecen gun denemek için arkadastan mi stick aldım, tv nin tek HDMI portu oldugundan kablomu söktüm, yerine mi stick taktım.

Hersey guzel kullandım boyle bi hafta. Sticki cıkardım yerine eski hdmi kablomla ps5 i geri bagladım sinyal yok diyor. Denediğim şeyler:

1. kabloları soktum fişten cektim bekledim yeniden bagladım.
    2. Hdmi kablosunun uclarını ters cevirip bagladım.
    3. Hdmi kablosu yerine baska hdmi kablosu taktım ps5 bagladım sinyal hala yok
    4. HDMI kablomla ps5 i baska tv ye bagladım sorunsuz calısıyor
    5. Kendi tv me HDMI kablomla laptopımı bagladım bu kez, calısıyor
    6. Mi stick i geri taktım calısıyor
    7. Herseyi yeniden söktüm taktım sadece tv+ps5 kombinasyonunda sinyal yok diyor. Geri kalan hersey heryerde calısıyor. Bisey anlamadım.
    8. Tv eski, fabrika ayarı diye bisey yok (alttaki yorumla yaptım işe yaramadı)
    9. Ps cozunurluk ayarlarını resetlemek için guvenli modda açtım 720p sectim (gormeden youtube videosunda menuye bakarak tahmini) bişey değişmedi
    10. Baska tvde ps5 acıp cozunurluk 720 yapıp otomatik secme dedim. Geri geldim kendi tv me bagladım. Sinyal yok.
    11. Bu kez laptopı bagladım tvnin cozunurlugunu degistirdim oynadım. (Tv menusunde cozunurluk seçme seçeneği yok zaten). Geri ps5 taktım sinyal yok.

Niye olmuyo ne oldu anlamıyorum. Sanki mi stick takmak bi şekilde tvnin hdmi portunu sadece mi sticke kitlemiş gibi. Ama laptopı nasıl goruyo o zaman?

Allah askına çözüm fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drinkblood7 -- 16 Mart 2025; 7:7:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tv nin tam model nosu nedir

• potti34 P kullanıcısına yanıt
    SEG tv 2212

• drinkblood7 kullanıcısına yanıt

SEG TV servis menüsüne girmek için öncelikle orijinal uzaktan kumandanızı kullandığınızdan emin olun (Evrensel veya üçüncü taraf uzaktan kumandaları kullanıyorsanız gizli servis menüsüne ulaşamayabilirsiniz.)

• Kumandadan MENU tuşuna basarak sırasıyla 4725 tuşlarını girin.

ikinci seçenek prizden fişi çekip 10/15dk bekleyip tekrar takın.

• potti34 P kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sekilde menuye girip factory reset yaptım. Sanırım hw reset attı ama sw atmadı? Attıysa da işe yaramadı..

Kanallar gitti ama hdmi sorunu devam ediyor.

Fiş çekme yöntemini denemiştim işe yaramıyor :/

• drinkblood7 kullanıcısına yanıt

stick takılıyken ona reset atmayı dene bir de.   ne stickmiş ya kıllandım yani..

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Valla ne yapsam olmuyor derdi ne anlamadım gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 HALA CD OKUMUYOR .YARDIM EDİN
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.