12 yıllık bi tv’m var. Buna hdmi baglayıp 1080p de ps5 oynuyorum. Bazen de tv izliyorum. Gecen gun denemek için arkadastan mi stick aldım, tv nin tek HDMI portu oldugundan kablomu söktüm, yerine mi stick taktım.
Hersey guzel kullandım boyle bi hafta. Sticki cıkardım yerine eski hdmi kablomla ps5 i geri bagladım sinyal yok diyor. Denediğim şeyler:
1. kabloları soktum fişten cektim bekledim yeniden bagladım. 2. Hdmi kablosunun uclarını ters cevirip bagladım. 3. Hdmi kablosu yerine baska hdmi kablosu taktım ps5 bagladım sinyal hala yok 4. HDMI kablomla ps5 i baska tv ye bagladım sorunsuz calısıyor 5. Kendi tv me HDMI kablomla laptopımı bagladım bu kez, calısıyor 6. Mi stick i geri taktım calısıyor 7. Herseyi yeniden söktüm taktım sadece tv+ps5 kombinasyonunda sinyal yok diyor. Geri kalan hersey heryerde calısıyor. Bisey anlamadım. 8. Tv eski, fabrika ayarı diye bisey yok 9. Ps cozunurluk ayarlarını resetlemek için guvenli modda açtım 1080p sectim (gormeden youtube videosunda menuye bakarak tahmini) bişey değişmedi 10. Baska tvde ps5 acıp cozunurluk 1080 yapıp otomatik secme dedim. Geri geldim kendi tv me bagladım. Sinyal yok. 11. Bu kez laptopı bagladım tvnin cozunurlugunu degistirdim oynadım. (Tv menusunde cozunurluk seçme seçeneği yok zaten).8Geri ps5 taktım sinyal yok.
Niye olmuyo ne oldu anlamıyorum. Sanki mi stick takmak bi şekilde tvnin hdmi portunu sadece mi sticke kitlemiş gibi. Ama laptopı nasıl goruyo o zaman?