Şimdi Ara

(yardim lutfen) rs 323

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde rs 232 kablo, pc link programi ve uygun yazilimlar var.
    yeni yazilimi yuklemek istedim.

reciver ile bilgisayar arasina rs 323 kablosunu bagladim, pc link programini actim, bir turlu bilgisayar ile reciver arasi baglati kuramadi- eror mesaji veriyor. com1 ve com2 yi ayri ayri denedim.
    sorun ne olabilir?

sevgilerimle

• kablo ve yazılımları nerden buldun dostum. ben de kendim uğraşmayı düşünüyom da. hani şifre kırma falan
  • sonunda sorunun cevabini buldum, yazilim com baglantisini kurmadan direkt olarak atiliyormus....
    rs232 kablo diye sorarsan, ankarada konya sokakta veya internetten siparisle

kolay gele
  • Selam,

RS232 kablo almanız çözüm getirmeyebilir, çünkü receiverdan receivera bu kablolar değişiklik gösteriyor.

Full Null Modem kablosu ile internette bağlantı şeklini görebilirsiniz, kendiniz yapmanızda yarar var, ancak bu kablo bağlantısı ile her türlü cihazı programlamanız mümkün olabilir.
  • araştırınca bulunmayacak bişey yok anlaman için güzel anlatman lazım
  • rs232 kablo baglantı seması
    2-3
    3-2
    5-5
    bilginize
  • @ugur67

Verdiğiniz bağlantı tipi bütün receiverlar için geçerli olmayabilir, ekstradan bazı uçların da birbirine kısa devre edilmesi gerekiyor
    daha önce de söylediğim gibi Full Null Modem diye internette aratırsanız bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar yazıyorum,

Şimdi arkadaşın verdiği kablo bağlantısı ile birçok receiverı programlayabilirsiniz.

Ancaj bazı receiverları programlayabilmek için aşağıdaki kablo bağlantısı gereklidir.

yani 3-2, 2-3 ve 5-5 bağlantılarının yanında 1*6*4 ve 7*8 her portta kısa devre edilmelidir.

RS232 null modem with loop back handshaking

(yardim lutfen) rs 323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 9 Ağustos 2005, 11:44:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.