Arkadaşlar,eşime doğum hediyesi olarak oğlumun resimlerini çeksin diye e630 aldım,tabi aldığım zamanın iyi özellikli bir telefonuydu,oğlumun ilk resimleri hep telefonda, hafızada doldu;data kablosunu satın aldım (usb değil port giriş)tabi umduğum gibi kolay olmadı bu iş.İstediğim sadece şu fotoları pc ye aktarabilmek lütfen ilgilenirseniz çok sevinirim...
data değil usb ile denemeni öneriririm data kablos flash kablosuda denir. tema vs şeyler için
internettten biraz e630 u araştırdım ama pek bir bilgiye ulaşamadım ben bildim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyım amacınıza ulaşmak için önünüzde 4 yol var 1-usb kablosu 2-blutut adaptörü 3-kızılötesi adaptörü 4-mms
1. yolu siz denemiş ve başarılı olamamışınız bed uzaktan nekadar yardım edebilirimki o yüzden 2. yola geçiyoruz
2. e630 da bulutut varsa eğer bu yolu kullanabilirsiniz pc nizde bulutut varsa onu kullanabilirsiniz yoksa bulutut adaptörleri var tam adını bilmiyorum ama flashbellek gibi bişey ondan hemen bir tane edinerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz pc deki bulutut ile telefondaki bulutut arasında veri alışverişi yapabilirsiniz ve buda sizi amacınıza fazlasıyla ulaştıracaktır unutmaınızki bu işlemler telefonunuzda bulutut varsa başarılı olur
3. e630 da kızılötesi varsa eğer bu yolu kullanabilirsiniz pc nizde kızılötesi varsa onu kullanabilirsiniz yoksa kızılötesi adaptörleri var tam adını bilmiyorum ama flashbellek gibi bişey ondan hemen bir tane edinerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz pc deki kızılötesi ile telefondaki kızılötesi arasında veri alışverişi yapabilirsiniz ve buda sizi amacınıza fazlasıyla ulaştıracaktır ama unutmayın telefonunuzda kızılötesi varsa bu işlem geçerlidir.
4. yol bu yol kesin başrılı olur ama size pahalıya patlayabilir her telefonda mms yani multi medya mesaj desteği vardır yani hemen hemen vardır heralde herneyse bu işlemi gerçekleştirebilmek için pc ye bağlanabilen mms ayarları açık başka bir makine olması lazım bu makine telefon olabilir e630 daki mms ayarlarını açtırdıktan sonra mms ayarları açık olan başka bir telefona resimleri aktarıyorum tabi operatör ücretini ödiyerek oluyo bu olaylar mms ayarları açık pc ye bağlanabilen bir telefona bütün resimleri attıktan sonra artık öbür telefonumuzu pc ye bağlayarak işi pişiriyoruz yani amacımıza ulaşmışoluyoruz
arkadaşım biraz robot gibi yazdım kusura bakma sana hayatta başarılar umarım bir dahakine resim çekmek için fotoğrak makinesi tercih edersin
Çok teşekkürler arkadaşım kızılötesi bluetot yok bunda şimdi asıl sorunum başladı bişiler yapayım derken format attım ben şu anda bitmiş bi adamım.eger o resimleri geri getiremezsem ben bittim gerçekten yarın hertarafı dolaşacam bütün servislere gidecem inşallah bi yolu vardır.bi bildiği olan varsa yardım etsin bana
quote:
Orjinalden alıntı: ertunc29
Çok teşekkürler arkadaşım kızılötesi bluetot yok bunda şimdi asıl sorunum başladı bişiler yapayım derken format attım ben şu anda bitmiş bi adamım.eger o resimleri geri getiremezsem ben bittim gerçekten yarın hertarafı dolaşacam bütün servislere gidecem inşallah bi yolu vardır.bi bildiği olan varsa yardım etsin bana
bence geri getiremezsin silinmiş gitmiş artık haa eminde değilim belki telefoncular amirciler falan bişey yapabilir resimleri geri getirebilir yanlış anlama ama e630 la çekilen resimlerinde çok kaliteli olcağına inanmıyorum yani pc ye atınca kalitesizliğini fark edebilirsin