Şimdi Ara

Yardım lütfen: Silinen galeriyi geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note 3 kullanıyorum. Ufak kuzene rahat bıraksın diye verdiğim telefonu elime aldığımda galerinin tamamının silinmiş olduğunu gördüm, periyodik yedekleme yaparım lakin son yedeklemem üzerinden çekilen fotolar gitmiş oldu..

Geri getirebileceğim bir yöntem paylaşmanızı rica ediyorum, telefonum rootsuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidr0ksit

Merhaba arkadaşlar,

Note 3 kullanıyorum. Ufak kuzene rahat bıraksın diye verdiğim telefonu elime aldığımda galerinin tamamının silinmiş olduğunu gördüm, periyodik yedekleme yaparım lakin son yedeklemem üzerinden çekilen fotolar gitmiş oldu..

Geri getirebileceğim bir yöntem paylaşmanızı rica ediyorum, telefonum rootsuzdur.

şuna bir çözüm yok mu yahu:(
  • Merhaba galerideki fotograflariniz sd kartta kayitli ise buyuk bolumunu recovery my files programiyla getirebilirsiniz. Tam surumunu bulmaniz gerekiyor. Ayni seyi gecen hafta yasadim %98 basariyla geri getirdi program.
    Dikkat etmeniz gereken sey hafizaya baska birsey yuklemeyin.

Telefonda kayitliysa uzun bir islem sonucunda geri getirilebiliyor ama nasil oldugunu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek548

Merhaba galerideki fotograflariniz sd kartta kayitli ise buyuk bolumunu recovery my files programiyla getirebilirsiniz. Tam surumunu bulmaniz gerekiyor. Ayni seyi gecen hafta yasadim %98 basariyla geri getirdi program.
    Dikkat etmeniz gereken sey hafizaya baska birsey yuklemeyin.

Telefonda kayitliysa uzun bir islem sonucunda geri getirilebiliyor ama nasil oldugunu bilmiyorum.

yok hocam sd kartta değil doğrudan telefon hafızasında, recovery my files programını yıllardır kullanırım en iyisidir. Telefonu rootlamadan harici disk gibi gösterebilsem bilgisayara gene işe yarar ama onu da beceremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.