Şimdi Ara

Yardım lütfen sistemle alakalı bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ekran kartıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyordum gtx 970M var ekran kartı olarak bir de intel HD graphics 4600 var nvidia denetim masasından sürekli gtx 970M e ayarlıyodum bazı oyunları falan ama oyunlar kasmaya devam etti ( Witcher 3,rainbow six siege) bende gtx 970M e ayalamayı başaramadığımı düşündüm ve direk 4600 ı devre dışı bıraktım şimdi ise witcher 3 ü açınca 15 saniyede bir falan hareket ediyo adam yani 0.5 fps falan alıyorum heralde. Amacım bilgisayarımı tam performansıyla kullanabilmek. Bu işlerden pek anlamadığım için size soruyorum. Sistemim :

işlemci: intel core i7-4710MQ 2.50 Ghz
    Ram : 16GB
    Ekran kartı GTX 970M
    64 bit işletim sistemi kullanıyor

Sizce bu sistemle witcher 3ün medium ayalarda kasması normal mi ? Yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum ?

Bu arada laptop kullanıyorum monster tulpar t7

• hocam bilgisayarın oyunu rahat oynatır.

ama sen dahili kartı devre dışı bırakarak hata yapmışsın.
    notebooklarda sistem ekran kartı geçişlerini ihtiyaca göre otomatik yapar.

dahili kartı aktif hale getirerek oyunun exe dosyasına sağ tıklatıp grafik seçeneklerinde harici kartla çalıştır diye bi seçenek olması lazım bunu kullanarak oyunu çalıştırmayı dene.
  • Ekran kartı yazılımınızı tekrar kurun veya güncelleyin ama bunu yaparken temiz kurulum yapın. Hızlı Kurulum değil Özel kurulumu seçip daha sonra çıkan ekranda yanında Temiz Kurulum yazan kutucuğu doldurun.

Nvidia ekran kartı yazılımları bu aralar sorunlu. Ben 3 ay önce dizüstü aldım GTX 1050 ekran kartı var ve normalde 30 fps hatta 100 fps aldığım oyunlarda son bir kaç güncellemeden beri fps 8-9 düşüyor. Bu dediğim şekilde kurunca fps değerleri normale dönüyor ama bazen güncellemeden bile böyle oluyor. Nvidia face sayfasından yorum olarak yazdım ama ısrarla okumuyorlar. Mail adreslerin ulaşamadım.

Bugün 1,5 aydır açmadığım Diablo 3 açtım bir baktım fps 15. Nvidia yazılımını tekrar kurdum fps 60 çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Aralık 2017; 23:55:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.