Şimdi Ara

YARDIM MSN ACAMIYORUM SU HATALARI VERİYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha sonra ise bu gelio

ve pacth bitio ve bu hata gelio

KIMSE BU HATA CD DEN KAYNAKLANIYOR DEMESIN CUNKU AYNI CD DEN ARKADASA DA FARMOT CEKTIK ONDAN CANAVAR GIBI MSN CALISIYOR!!!!

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

• Burdan elle yüklemeyi deneyiniz..
    http://get.live.com/messenger/overview
  • msn i kaldır ve en yeni sürümü indirip kur
  • @ deejay ustam senın dedıgın olmuor ondada aynı hatayı verıor su en son resımdekı hatayı peki bu msn in en son surumu hangısı ?? ben live messenger kullanıodum ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 16 Haziran 2008; 20:25:40 >
  • Bence virüs var.Msn yükleme bahanesiyle trojen downloader işlevini görüyor ve pc ye virüsleri sokuyor.Bence kaspersky anti virüs 7 ile tarama yap ayrıca service pack kaç yüklü pc nizde
  • avast kullanıodum kasper ı mı gecım !! tmm onu da denıyecem sp2 var pc de messenger plus yukledım yıne pacth gelıo :@ kasper dırek vırusu bulur mu dersnız yoksa pc yı kokten taratmak mı gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 16 Haziran 2008; 20:36:11 >
  • sımdı hemen kasper ın orjınal sıtesınden ındırırum 1 tane versıon 7 virus varsa dedgın gıbı silince duselır mı dersın ?? cinnet gecirmek uzereyım heralde 1 aydır msn kullanamıorum !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 16 Haziran 2008; 20:41:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feverakin

sımdı hemen kasper ın orjınal sıtesınden ındırırum 1 tane versıon 7 virus varsa dedgın gıbı silince duselır mı dersın ?? cinnet gecirmek uzereyım heralde 1 aydır msn kullanamıorum !!

kusura baqmanyın beyler benımksı sp2 degıl galıba kasper 8.0 versıonunda kuramıorum !! anlasıla ben baska bırınden xp cd sı alıp tekrar bır format cekecem !!! ılgınız ıcın cok teksekkurler !!

• bilgisayarıma sağ tıla özelliklerde orada yazar sp laç olduğunu bide sp2 yoksa hiç deneme varsa aşağıdakini kur derim
    8.5 direk kurulum
    http://rap-idshare.com/files/108908898/messenger8.5-SyStEm_PrG_16.kardestr.rar

Rar Pass : SyStEmPrG16@hackhell
  • tmm sagol benımksı sp1 mıs ama anlamadıgım bırsey var arkadasada aynı cd den format cektım onun pc de canvar gıbı acıo msn
  • kardesım format atma zahmetıne bır daha gırme ya yukle wındows upload tan bulursun orada ısını gorur hızlı olanına degıl ozel ı tıkla o zaten sana yukler vır daha format atman gereksız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.