Şimdi Ara

yardım:msn hesabım acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msn hesabım acılmıyor.diger hesaplar ile giris yaparsam acılıyor ama bi hesabım var onunla giriş yapınca msn donuyor ve kapanıyor.msni kaldırdım kurdum olmuyor.sadece windows messenger ile acabiliyorum.diger pc lerde de denedim sonuc aynı.anlayabilmiş degilim hala.yardımı olabilcek kimse varmı?

• o giremediğin hesabınla hotmail e girmeye çalış. eğer hotmail e de giremiyorsan ya da düzgün şekilde ayarlarını yapamıyorsan, dolaptan bir bardak su doldur kendine msn adresin hacklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve -- 9 Eylül 2007; 22:58:06 >
  • yok hack olayı degil.olayı soyle anlatayım.msn acılıyor,4 yada 5 saniye normal sonra donuyor.ve hiç bişi yapılmıyor.sonra da yanıt verilemiyor yazıyo bende kapatıyorum.diger hesaplarım acılıyor problemsiz.başka pc de denedim yine aynı problem.hesabımda bi problem var benim.daha once hiç bole bi olay duymadım bile.duyan da varsa bana ulaşsın:D
  • Kişi liste çokluğundan falan olabilir mi ki ? önür türlü niye açıldıktan sonra donsun ki. ?
  • hocam kişi listemde 200 kişi yoktur.onun da bi problem yaratacagını sanmıyorum.daha once de bundan daha faklı bi problem yaşamıştım o zaman ki problem seymis toplamda listeme ekledgim kişilerin fazla olmasaymış.araclar>secenekler>gizlilik>izin verdiklerim bolumundeki kişileri silince düzelmişti.onları yine sildim farkeden birşey olmadı.
  • Allah Allah başka neden girmeyebilir ki hesabına ? Sebebini öğrenmeye çalışayım ama zannetmiyorum niye sadece o adrese girmesin ki ?
  • saoll.bi cozum bulabilrsen iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.