Şimdi Ara

yardım. müşteri hizmetleriyle nasıl görüşürüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aveaya yeni geçtim. müşteri hizmetleri numarası olan 500 ü arayıp müşteri temsilcisiyle görüşmek istiyorum ama anladığım kadarıyla öyle bir imkanım yok.
    kayıt oluşturuyorlar sonra arıyorlarmış ama defalarca kayıt oluşturduğum halde, twitterdan 8 defa yazdığım halde dönüş yapılmadı.
    anladım ki anca ben ararsam bu olur ama direk müşteri temsilcisiyle görüşmem için ne yapmam gerek. taktiği olan var mı? yada benim bilmediğim bir yolla mı yapılıyor?

• Avea kalitesi bu olsa gerek. Kanlı canlı bir müşteri temsilcisi ile görüşmek bu kadar mı zor ? Kolay gelsin ne diyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sonraki aşamada "yardım, bana avea hizmet binasının adresini verin" diyebilirim.
    bu saçmalığa inanamıyorum.
    bu hizmetle ilerlemeyi mi planlıyor avea?
    anca ucuz/kalitesiz operatör olarak kalır. Türkcell'e laf ediyordum, haklarını yemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

bir sonraki aşamada "yardım, bana avea hizmet binasının adresini verin" diyebilirim.
    bu saçmalığa inanamıyorum.
    bu hizmetle ilerlemeyi mi planlıyor avea?
    anca ucuz/kalitesiz operatör olarak kalır. Türkcell'e laf ediyordum, haklarını yemişim.

TURKCELL müşteri hizmetleri fazlasıyla iyi bunlarin yanında. Hem twitter üzerinden hem de 532 'yi aradığımda sesli asistanın istegim doğrultusunda beni kısa sürede müşteri temsilcisine yönlendirmesi takdiri hak ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea sağolsun, daha geçen gün tam 14 dakika bekledim anca bağlanabildim bi müşteri temsilcisine
  • http://www.telekolay.com/Telekolay/default.aspx

AVEA HATTINIZ VARSA; 1 - ( GSM numaranızı başında " 0 " olmadan tuşlayınız ) - 1 - 3 - 0 / AVEA HATTINIZ YOKSA; 2 - 2 - 0

sanirim 500-532-542ile araduginizda ucret yaziyordu.444ile ararsaniz dklarinizdan duser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 16 Ağustos 2012; 3:45:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

http://www.telekolay.com/Telekolay/default.aspx

AVEA HATTINIZ VARSA; 1 - ( GSM numaranızı başında " 0 " olmadan tuşlayınız ) - 1 - 3 - 0 / AVEA HATTINIZ YOKSA; 2 - 2 - 0

sanirim 500-532-542ile araduginizda ucret yaziyordu.444ile ararsaniz dklarinizdan duser

telekolayı biliyordum da işte basiretim bağlandı unutmuşum.
    az önce bu yolla bağlandım. doğrusu işimi yine halletmediler ama yol güzel. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.