şartlar neyse öyle kurdum. Şartlara göre kurulumda lan kablo kullanılacakmış. kitapinda oyle yazmis. ama wi-fi kullanmak olmaz gibi bi yazi da gecmemis. Ben wi-fi ile kurmak istedim. olmadi. Lan kablo ile kurdum. Ama wi-fi'i aktif ettigimde wi-fi limitli diyor ve web site acilmiyor. Troublshooting ile sorunu cozmeye calissam da soyle bir yazi geciyo.
Wi-fi doesn't have a valid configuration.
konfigurasiyalari ile ilgili her hangi bir konu da acmamis kitapda.
Bu videodaki gibi kurulumu yapmaya çalış. Kuruluma başlamadan önce modeme tekrar bir reset at. kurulumu yine yapamazsan TTNET'i ara modemi kurdum ama internetim yok falan de. Ordaki adam/kadın modem kurulumunuzu beraber tekrar yapalım falan diyecek o şekilde onların yönlendirmeleriyle halledersin.
fors4ky abi video için çok tesekkur ederim. ama wi-fi calismiyo hala. ttnet cavab vermiyo.....:D
wifi enable v.s. yazan yer yok mu? aktif etmen gerekiyordur airties tek yerden aktif ettiriyo işaretlemen şart yoksa kablosuz ağ çalışmıyor... buda öyledir ttnet personeli bu konuda doğru düzgün destek veremez...
Kuyu0kazici usta...... Sorun windows 8.1-de. Kardesimin laptopunda netis wifi ile sorunsuz calisiyo. Ama benim laptopun wifinin tepkisi yok. Ama benim laptopda wi-fi calismazken diger laptopda lan calismiyo.... Sorun win 8.1-de.
Problemden iki gun once her iki laptop guncellendi ve sorun basladi..........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme