Note II sahibiyim, uyandığımda bildirim ışığı yanıyordu telefonu açmaya çalıştım fakat ekran gelmedi, dondu vs. sandım. Klasik Türk yöntemiyle bataryayı çıkarıp taktım açma tusuna bastığımda açılmadı en ufak bi tepki bile vermedi.
Bazı forumlarda/konularda okuduğuma göre Power + Home + Ses tuşuna aynı anda basın talimatına uydum fakat yine hiç tepki vermedi..
En son bilgisayara bağlayayım en azından yedekleyeyim dedim bilgisayarda görmedi;
1- telefonun nesi var ( bilen yaşayan var, çözen varsa yardımcı olursa sevinirim ) 2- telefonu nasıl yedekleyebilirim ( en son yedeğimi 3-4 ay önce aldım ve önemli şeyler var telefonda ( rehber,resim vb. ) 3- tamir masrafı nedir? ( tahmini )
herkese teşekkürler, iyi forumlar
bildiginsan
kullanıcısına yanıt
Öncelikle başka bir batarya ile deneyin, sorun bataryada olabilir. Eğer başka bir batarya ile denediğinizde dahi cihaz açılmıyorsa büyük bir ihtimalle anakart hasar görmüştür, bilgilerinizin kurtarılma şansı yoktur.
N7100'ün anakartı 60$ ile 80$ arası değişiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Öncelikle başka bir batarya ile deneyin, sorun bataryada olabilir. Eğer başka bir batarya ile denediğinizde dahi cihaz açılmıyorsa büyük bir ihtimalle anakart hasar görmüştür, bilgilerinizin kurtarılma şansı yoktur.
yıkıldım şuan da
peki sorun bataryada olsa yinede bilgisayar görmez miydi?
quote:
Orijinalden alıntı: bildiginsan
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
yıkıldım şuan da
peki sorun bataryada olsa yinede bilgisayar görmez miydi?
Görmezdi
teşekkür ederim cevaplarınız için, yarın yeni batarya ile deneyeyim.
merhaba. batarya ile sorunu çözemezseniz telefonunuzun eMMC entegre sorunu da olabilir.Detayları paylaşırım tabi önce bataryayı deneyin.
telefonu tamire bıraktım, yeni batarya denedi fakat tepki yoktu. bende en azından fiyat almak için telefonu bıraktım yarına haber gelecek sanırım. bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme