Şimdi Ara

Yardım Notebook Lcd ye bağlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bendewww.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71720 var odama hem monitör hemde tv olarak kullanmak içinwww.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152435&productid=evph32pfl7762 bu lcd tv yi almak istiyorum bunu notebook a bağlayabilirmiyim bağlamak için hangi aparatı almam gerekir. Bağladıktan sonra bir görüntüde kalitesizliği sorunu olurmu yoksa aksine daha mı iyi olur görüntü ? Seside notebookdan TV ye aktarmak için ayrı bir aparat gereklimi? cevaplarınız için teşekkürler

• Notebook a DVI çıkışından yada VGA dan direkt olarak bağlayabilirsin.Kalite hiç bir düşme yaşanmaz.Tepki süresi falan onlar ayrı tabi.Gerci bu tv de bu sorun yok
    1366 x 768p çözünürlüklü HD LCD WXGA ekran çözünürlük gayet iyi.Sadece bir kablo alman gerekiyor.bilmiyorum ama belki onu Tv nin yanında verirler galiba.Hem markasıda iyi tv nin.Kafana takma bağlantı çok kolay ve kalite düşmesi yaşanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

Notebook a DVI çıkışından yada VGA dan direkt olarak bağlayabilirsin.Kalite hiç bir düşme yaşanmaz.Tepki süresi falan onlar ayrı tabi.Gerci bu tv de bu sorun yok
    1366 x 768p çözünürlüklü HD LCD WXGA ekran çözünürlük gayet iyi.Sadece bir kablo alman gerekiyor.bilmiyorum ama belki onu Tv nin yanında verirler galiba.Hem markasıda iyi tv nin.Kafana takma bağlantı çok kolay ve kalite düşmesi yaşanmaz

teşekkürler arkadaşım cevabın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.