Şimdi Ara

YARDIM Playstation 4 Sony GOLD 7.1 wireless headset USB kayboldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçen sene aldığım PS4 ume sony Gold wireless headset 7.1 kulakligimin USB sini kaybettim. Aldığım yer ile görüştüm fakat tek USB satılmadigini söylediler. Bu ürünü nereden bulurum? Bulsam benim kulaklığı algılar mı? Çok can sıkıcı bir durum önerisi olan var mı ?
    YARDIM Playstation 4 Sony GOLD 7.1 wireless headset USB kayboldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normalde satılmıyor. en fazla ikinci el satan yerlerde kulaklığı bozulup sadece usb yi satanlar olabilir belki bu şekilde bulursun %90 çalışır
  • Öyle birini bulmak o kadar zor ki anlatamam uyumluymus birbirine onu öğrendim fakat ikinci el sadece USB ADAPTÖR satan görmedim

• kullandıkları yazılım ve şifrelemeye bağlı farklı bir usb nin uyması

standart bir bağlantı kullanılıyorsa uyabililir ama özel bir şifreleme varsa maalesef :(

muhtemelen bluetooth kullanıyordur telefon yada bilgisayardan bağlanmayı denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

kullandıkları yazılım ve şifrelemeye bağlı farklı bir usb nin uyması

standart bir bağlantı kullanılıyorsa uyabililir ama özel bir şifreleme varsa maalesef :(

muhtemelen bluetooth kullanıyordur telefon yada bilgisayardan bağlanmayı denediniz mi ?
    Kitapçıkta yazıyor uyumluymus fakat bana CUHYA 0080 MODELİNİN USB ADAPTÖRÜ LAZIM SATAN BİRİNİ BULMAM GEREKLİ KULAKLIĞI BOZULMUŞ OLUP USB Yİ SATMAYİ DÜŞÜNEN FALAN :/

• eBay
    Sony Gold USB Wireless Dongle Headset Adapter for sale online | eBay
    https://www.ebay.com/p/Sony-Gold-USB-Wireless-Dongle-Headset-Adapter/17029957008

Burada bir çok modelin usb adaptörü mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler999 -- 2 Ağustos 2019; 16:20:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.