Şimdi Ara

Yardım pls!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kahveci Abdullah Efendiden 2 kutu kahve, sucu Hüsamdan bir ufak bidon su, Manav Cengizden Limon, Ağrı Dağından yarasa bacağı alıp bunları Ordunun Derelerinde ateş yakarak pişiriyorsun (2-3 Saat) Sonra çıkan suyu parfüm niyetine kullanarak üzerine sıkıyorsun bu muhteşem parfüm kokusu karşısında dayanamayan moblar düşüp bayılıyor.
  • :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Kahveci Abdullah Efendiden 2 kutu kahve, sucu Hüsamdan bir ufak bidon su, Manav Cengizden Limon, Ağrı Dağından yarasa bacağı alıp bunları Ordunun Derelerinde ateş yakarak pişiriyorsun (2-3 Saat) Sonra çıkan suyu parfüm niyetine kullanarak üzerine sıkıyorsun bu muhteşem parfüm kokusu karşısında dayanamayan moblar düşüp bayılıyor.

• quote:

Kahveci Abdullah Efendiden 2 kutu kahve, sucu Hüsamdan bir ufak bidon su, Manav Cengizden Limon, Ağrı Dağından yarasa bacağı alıp bunları Ordunun Derelerinde ateş yakarak pişiriyorsun (2-3 Saat) Sonra çıkan suyu parfüm niyetine kullanarak üzerine sıkıyorsun bu muhteşem parfüm kokusu karşısında dayanamayan moblar düşüp bayılıyor.

aranel güzel yazmışın belki forumda arama yapmadığı için kızmışsında adama parantez içinde neden böle yazdığını belirtsen iyi olurdu
    .
    .
    .
    .
    LoRDMaGe07
    forumu hiç okudum mu kardeş sen üst konuya dahi bakmadan adam konu açıo bu kadar basit birşey için (üst konuda da yazıo) konu açman abest gelio bize

• quote:

yemin ediyorum oturdugum sandalyeden dustum sunu okuduktan sonra

• quote:

adamım senle atışalım aşıklar kahvesinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bookstore war dragon castlede ondan meslegine uygun olan skili alıcaksın sonra inventorydeki ktaba sağ tıklayıp açıcan skillerini bu kadar arkadaş okumayı sevmeyen biri heralde malum kocu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

bookstore war dragon castlede ondan meslegine uygun olan skili alıcaksın sonra inventorydeki ktaba sağ tıklayıp açıcan skillerini bu kadar arkadaş okumayı sevmeyen biri heralde malum kocu

iyide hangi skill den bahsediyo ?

job mu silah mı 2. meslek mi işportacılık mı hangi skilll ?
  • bana göre lvl 10 skilinden bahsediyor çünkü adam 50 olucak hala tek bir skill bile açaamamış olacak hali yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.