Bildirim
yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefondan değil o şebekeden. Her telefonla bende de aynısı oluyo. -
Hattın yönlendirmeleri açık. Dert ewdilecek sorun değil. Hattın AVEA ise arayan bil, Turkcell ise kim aramış, Vodafone ise arayanı gör servisleri aktif durumda. -
çok saolun bi ara aklıma geldi dedim ki acaba turkcellden mi diye
sonra telefonun tüm aktarmalarını iptal edince yine oldu o zaman heralde telde bozukluk var dediydimdi çok teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Hattın yönlendirmeleri açık. Dert ewdilecek sorun değil. Hattın AVEA ise arayan bil, Turkcell ise kim aramış, Vodafone ise arayanı gör servisleri aktif durumda.
doğru söylüyosun kardeş. bende uyuz oluyorum o çıkan yazıya. illa iptal etmek istiyosanız müşteri hizmetlerini arayın,ordan kapattırabiliyosunz. (v-o-d-a-f-o-n-e de öyle oluyo telefondan kapatılmıyo)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefondan hesap makinesi silindi
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telegramda video izleme
- firmware nedir
- pin kodu kaldırma
- snapdragon 8 elite
- dimensity 8400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X