Bildirim
Yardım PLSSS Oyuna Giremiyorum
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
2 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugün çarşamba. Patch, hotfix günü. Serverlara restart atılıyor. Merak etme saat 12.00 gibi tekrar girebilirsin -
Heycan yapmısın. Sakin ol
Her çarşamba bakım olur.Alısırsın zamanla -
:D korktum ilk defa dün oynadım çokda beyendim oohh kurtuldum knighttan dedim :D:D sabah girdim oyunu göremeyince heycan yaptım yanlış bişimi yaptım die :D -
10 saat falanmı işin gücün yokmu senin
neyse arkadaşlar yazmış zaten gerekeni... -
hehe 10 saat de biraz abartı olmuş...
neyse kısaca her çarşamba böyle bide bunun yanı sıra yeni moda çıkarttı başımıza blizzart cumartesi akşamlarıda galiba bakım gibi bi şey oluyor 2 saat falan kapalı kalıyor serverlar 2 haftadır... -
quote:
Orijinalden alıntı: XScale
:D korktum ilk defa dün oynadım çokda beyendim oohh kurtuldum knighttan dedim :D:D sabah girdim oyunu göremeyince heycan yaptım yanlış bişimi yaptım die :D
Bu durumda 10 saat az bile -
birkac arkadasinla okuldan kacip oyunun kapali oldugunu gorunce cok cok koyuyor bee... -
Evet cumartesi akşamları log in serverlarda sorun başladı. Türkiyedeki hatlardan yada dns serverlarından diye düşünmüştüm ama bakalım bu hafta görücez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X