Şimdi Ara

YARDIM ' POPCORN HOUR A110 mu yoksa WDTV LIVE Mİ?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiatları şuan sanırım birbirine yakın.Sizce hangi ürünü tercih etmeliyim.

• Bende ikiside var. Kullanış olarak A110 (Film izlerken ilerleme, altyazı ayarlama vs)önde ama yeni çıkan HD filmlerden bazılarını açamıyor olması düşündürüyor beni.
  • Ben WD TV Live kullanıyorum çok ama çok memnunum, kullanımıda çok pratik, 10 küsür film izledim hiç bir broblem çıkmadı, LIVE ilk çıktığında birçok kişi A-110'unu satıp LIVE aldı.
  • wdtv live 'da format uyumsuzluğu yok .word dosyasını atsan açacak neredeyse.o derece
  • Daha önce sahip olduğum wdtv gen1 de takılma sorunu yaşıyordum.Forumda ithallatçı firmanın bu ürünlere değişim/iade kararı verdiğini öğrendim.Ürünü gönderdim logosoft müşteri temsilcisi bir gün sonra telefon ile geri dönerek ürünün üst modeli ile değişim olacağını ancak şuan stokta olmadığını, muhtemelen 1 haftaya kadar geleceğini belirttiler.İstersem bekleyebileceğimi yada iade kararı verebileceklerini belirttiler.Öncelikle ithal ettikleri ürüne sahip çıktıkları için logosoft u sonrasında teknik servis personelini gösterdikleri ilgi ve alaka için tebrik ediyorum.
    Yorumlarınız ve yardımlarınız sonrasında sanırım WD TV Live de , WD TV gen1 deki sorunları yaşamayacağım.Firma ve teknik servis memnuniyeti sebebiyle hiç düşünmeden wd diyebilirim sanırım.Popcornu wd den daha önce de takip ediyordum hep iyi yorumlar vardı ve hdd nin içerisine takılması bence + bir özellik diye düşünüyorum ancak bazı mkv leri açmıyorsa benim için büyük sorun tabiki.Şu an bu model 199tl den satıldığı için cazip gelmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.