Şimdi Ara

Yardım!!! (Prince Of Persia & Devil May Cry 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Devil May Cryda Bi yerde takıldım....yardım ederseniz sevinirim..böyle bi 4 katlı pasajın içine girdim en yukarıda bi sembol var onu yerleştirdim sonra orda inglizce anladıgım kadarıyla..2. kattaki sembolu al diyor galiba ben o sembolü bulamadım..bana yardımcı olabilirmisiniz...

bide prince of persia- two thorens bilen arkadaslar varsa beni msne ekleyebilirlermi..DMC 3 içinde ekleyebilirler burda cvp verslerlerde olur..ama msnde görüşürsem daha iyi...

(gokhan-clk@hotmail.com)

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhancelik

Beyler Devil May Cryda Bi yerde takıldım....yardım ederseniz sevinirim..böyle bi 4 katlı pasajın içine girdim en yukarıda bi sembol var onu yerleştirdim sonra orda inglizce anladıgım kadarıyla..2. kattaki sembolu al diyor galiba ben o sembolü bulamadım..bana yardımcı olabilirmisiniz...

bide prince of persia- two thorens bilen arkadaslar varsa beni msne ekleyebilirlermi..DMC 3 içinde ekleyebilirler burda cvp verslerlerde olur..ama msnde görüşürsem daha iyi...

(gokhan-clk@hotmail.com)

prince of persia da yardım edebilirim sanırım oyunu 2kere bitirdim

• Sen bana direk bölümü söyle, nasıl geçeceğini söyleyim. Bir ara CDOYUN dergisi varken,www.x-oyun.com için DMC3 tam çözümü hazırlamıştım, oradan cp yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 2 Şubat 2007; 22:05:10 >
  • oyunun zaten fazla zor bişeyi tok arık onarken çocuk oyuncağı gibi oluyor oyun artık baydığı için sattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.