arkadaşlar, oyunu kuruyorum ama oynayamıyorum(beceremediğimden değil) şimdi yardımınıza ihtiyacım olan kounuları sorayım...
1. oyun açılıyo ana ekranda herşey normal ayarlar falan yapabiliyorum mouse ve klavyemde bi sorun yok. profil oluşturup oyuna başlıyorum.fragmanları seyrediyorum.oyun başlıyo. iki yaratık var yanımda klavye ile hareket ettiğim sürece bi sorun yok iken kılıç için mouse'a tıkladığımda oyun kapanıyo ve "oyun belirlenemeyen bir sebepten kapandı lütfen read me dosyasındaki teknik destek bölümüne bakın"diyo. bakıyom benim sorunum ile bir bilgi yok.. oyunu kurarken analog kontrol kumandaları kullanmanızı tavsiye ederiz diyo.. klavyem ve mouse orjinal microsoft fakat dijital mi bilmiyorum..sorunun nedeni bu olabilir mi bu ise nasıl çöüzmlerim(yeni klavye mouse almadan)
2.oyunu ilk açtığımda sistem testini hepsi tikli bir şekilde geçiyo ve oyun başlıyo, 1.madde de anlattığım nedenden dolayı kapandıktan sonra tekrar açmaya kalktığımda sistem testini yine başarı ile geçiyo fakat bu kez "oyun güvenli modda başlasın mı" diyo neden?
3.oyunun başındaki fragmanları her seferinde izlemek zorunda mıyım?fragmanları atlatacak her türlü tuşu denedim(esc, F10, Q, mouse, vs vs); hatta oyunu aldığım arkada esc atlatır dedi ama nafile..
bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim
Oyun orjinal mi? Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Yani benim aklıma bu geldi. Kopyadaki bir dosya eksikliği gibi problemeler olabilir. Ben yeni mouse ve yeni klavyenin sorunu çözeceğini pek sanmıyorum. Bu hatayla karışlaşmış başka bir arkadaş daha açık bir cevap verir sanıyorum.
HAYIR ORJİNAL DEĞİL... OYUNU ARKADAŞDAN ALDIM KENDİSİ OYNADIĞINI 3. BÖLÜME KADAR GELDİĞİNİ VE HERHANGİ BİR SOUNLA KARŞILAŞMADIĞINI SÖYLEDİ...EKSİK DOSYA SORUNU OLSA ONDA DA VERİRDİ AYNI HATAYI... İNŞ AYNI SORUNU DAHA ÖNCEDEN YAŞAMIŞ VE ÇÖZÜMLEMİŞ BİRİ OKUR ...
1) sürücülerini kontrol et. eğer oyunu sisteminin kaldırabileceği ayarların üzerine çıkardıryasan kapanabilir.(bende de oluyordu) 2)oyun normal dışı kapanırsa min. ayarlarda açılması için Güvenli modu öneriyor 3)oyunun başında ki fragmanları video klasöründe ki dosyaları silerek yapabilirsin.( şuan hangileri hatırlamıyorum deneyerek bul)
kolay gelsin..
teşekkür imparatore fakat 1.maddeni tam anlayamadım, oyun mu sistemin üzerinde, sistem mi oyunun ihtiyacının üzerinde... oyunun istediği sistem bendekinin yarısı...(imzamdan bunu görebilirsin) 2.madde için güvenli modda dahi yine aynı hatayı veriyor o zman bu modun neresi güvenli... 3.bunun için gerçekten teşekkürler akıl edemezdim ben bunu...
quote:
Orijinalden alıntı: HEViDARIM
teşekkür imparatore fakat 1.maddeni tam anlayamadım, oyun mu sistemin üzerinde, sistem mi oyunun ihtiyacının üzerinde... oyunun istediği sistem bendekinin yarısı...(imzamdan bunu görebilirsin) 2.madde için güvenli modda dahi yine aynı hatayı veriyor o zman bu modun neresi güvenli... 3.bunun için gerçekten teşekkürler akıl edemezdim ben bunu...