Şimdi Ara

YARDIM PS3 Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Assassin's Creed 2 de genelde Venice etrafında oyun donuyor ve PS3 ü kapatıp açınca tekrar geri dönebiliyorum ama diğer oyunlarımda hiçbirşey olmuyor sizce ne yapmalı ?

• PS3 ünün kaç senelik olduğunu ve modelini belirtseydin daha kolay yardım bulabilirdin. Belki normaldir bu takılmalar. Benim slim 120gb lık bir ps3 üm var. Yeni aldım sayılır. Uncharted oyununda takılmıştı, cihazı yeniden başlattım kaldığım yerden devam ettim. Yalnız bu oyunda autosave olduğu için tam öldüğüm ana denk gelmişti bu işlem. Ondan olduğunu sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 6 Temmuz 2010; 21:33:25 >
  • bende de 120 slim var,
    bazı oyunlarda donma yapıyor, bunun sebebi şudur,
    eğer makinan turn off the system şeklinde kapatılmadı ise save dosyalarına zarar veriyor, örnek oynarken elektrik gitti, corrupted data oluyor save in ve büyük olasılık ile o saveden sonrasını oynarken alet donmalar yaşıyor.
    bunun için ben birden fazla save alıyorum oyunlarda, arıza çıkarsa o anda oynamadığım saveden devam edip diğerini siliyorum.
  • ps3 üm 120GB slim ve hani turn off the system olarak kaparım herzaman ama sanırım oldu oynu update ettim ve şuanlık orda birşey olmadı
  • Çok kafana takma olur arada bi..
  • 1. oyundada donma sorunu sorunu vardı update etmedıgın surece oyun bır yerde donuyor ve kalıyordu cıkıp tekrar gırmen gerekıyordu belkı bundada ona benzer bır sorun vardır update falan cıkınca duzelır zaten eger oyundansa
  • kompresor muydu neydi su hava puskurten spreyle icini bir temizle derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Pc oyun oynarken kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı oyunlar takılma yapabilir.

Bende mesela Uncharted 2 online oynarken bir süre sonra ( oynamaya başladıktan 2,3 saat kadar sonra) donma yapardı ve makineyi yeniden başlatmam gerekirdi.Başka oyunlarda (MW2 vs.) donma olmazdı ama.

Eğer sende diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorsan,muhtemelen oyundan kaynaklanıyordur donma problemi.
  • şimdi donmalar durdu feather topluyorm 98/100 oldu DNA dan giriyorm san marco ve dordos.. bilmemnede 1 er tane almadığımı söylüyor gidiyorm bakıyorm ama hepsini almışım napıcam ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.