Bildirim
YARDIM!!! Rainmeter Erro:Not admin Sorunu YARDIM!!!(çözüldü)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PC farklı bir oturumda açılmışsa veya programın son versiyonu yani beta sürümü kurmaya çalışıyorsan Vista desteği çekilmiş olabilir, bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsin... rainmeter 2.0.0 rev 745 sürümü sitesinden indir onu dene... Ayrıca sistemine hangi sürümü kurmaya çalıştın, yukarıda yazdıklarım olmuyorsa bir de uyumluluk modundan XP seçerek dene.. -
quote:
PC farklı bir oturumda açılmışsa veya programın son versiyonu yani beta sürümü kurmaya çalışıyorsan Vista desteği çekilmiş olabilir, bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsin... rainmeter 2.0.0 rev 745 sürümü sitesinden indir onu dene... Ayrıca sistemine hangi sürümü kurmaya çalıştın, yukarıda yazdıklarım olmuyorsa bir de uyumluluk modundan XP seçerek dene..
problemi çozdum cok tesekkur ederim.Ya bi de birsey daha sitedeki kullanım klavuzuna bakmadım degil baktım ama bisey anlamadım.Ben bu indirdigim temaları skinleri rainmeter da uygulayamıyorum onu nasıl uygulycz? -
Ben bunların hepsini hazırladığım videolarda anlatmıştım, öle resimle cartla curtla değil sesli konuşarak canavar gibi hazırlamıştım, ancak zırtapozun teki heralde beni çekemedi, videolarda biraz argo ve küfürlü cümleler içeriyordu. Konuyu komple çöpe yollamışlar. Ben yarından itibaren yeni videolar ve kesin anlatımlar içeren ufak ve düzgün anlatımların olduğu videolar hazırlıcam. Orda herşeye cevap olacak, yarın akşama inşallah videoların düzenlemesi de biterde fouma koymuş olurum... -
quote:
Ben bunların hepsini hazırladığım videolarda anlatmıştım, öle resimle cartla curtla değil sesli konuşarak canavar gibi hazırlamıştım, ancak zırtapozun teki heralde beni çekemedi, videolarda biraz argo ve küfürlü cümleler içeriyordu. Konuyu komple çöpe yollamışlar. Ben yarından itibaren yeni videolar ve kesin anlatımlar içeren ufak ve düzgün anlatımların olduğu videolar hazırlıcam. Orda herşeye cevap olacak, yarın akşama inşallah videoların düzenlemesi de biterde fouma koymuş olurum...
Valla bekliyorum ne diyim herkes gibi bende cıksam su monotonluktan:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X