Bilgisayarımda Realtek RTL8852AE Wifi 6 802.11ax PCIe Adapter wifi kartı var tüm güncellemeleri yapmama ragmen hala daha birden baglanti kopuyo tekrar baglanamiyorum yeniden baslatmam gerekiyo lütfen yardımcı olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yardım Realtek RTL8852AE internetten surekli kopuyor
-
-
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları
Wifi sağ tık ; özellikler
Yapılandır
Güç yönetimi
Güç kazancı sağlamak işaretli ise kaldırın.
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle
Gelişmiş güç ayarlarını değiştir
Kablosuz bağ. ayarları
Güç tasarruf modu
Pilde ve prizde; en yüksek performans
-
Sağolun hocam dediklerinizi yaptım ama olmadı ekstra biosuda sıfırladım ancak yine olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de aynı sorun var çözüm buldun mu
lol de 23ms den anlık 200ms atıyor donma kare atlama başlıyor 2 3 dk da 1 yapıyor. online oyun oynanmaz oldu.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 7535HS RTX4050 laptop var aynı sorun asus hp de var bu karta büyük bir donanımsal sorun var.
pc de yeni aldım intel wifi kartı taksam garanti bozulur mu. 4050 pc çöp oldu resmen eziyet gibi
modemim zyxel wifi 6 var bağlantıdan yana 0 sorun var
-
Bende usbden bağlanan çokta lazım olmayan bir usb wifi stick var. O da sürekli wifiden düşüyor, yalnız 35 mbit internetim varken sorun olmuyordu, 100mbite geçince sorunlar başladı. Bende çözümü şöyle buldum. Cihazın ayarlarından bağlantıyı 802.11n den 802.11g ye çektim sorun halloldu. Modemde de ayar yapmak gerekebilir. Hızı 50 mbite düşürüp geçici bir çözüm bulmuş oldum. Tam hız için cihazı değiştirmekten başka çare yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bir çok denemeden sonra çözdüm wifi kartı aç aygıt yöneticisi 2.4g kapat sadece 5g çalışın. düzeliyor. çift mod açık olursa ve 5g bağlansa bile aynı sorun oluyor. 2.4 mutlaka kapalı olacak. modem den de 5g kapalı yada o ağa bağlı değilsen 5g ile bağlan aktarıcı da aynı. 5 g 300mb üzeri yayın yapan modellerde oluyor 1200ac yazar
eğer garantin bitti ise AX210NGW WiFi Kartı, AX210 NGW WLAN Bluetooth 5.3 Kart, M.2 WiFi 6E Kablosuz Kart Dizüstü Bilgisayar Desteği Windows 10/11 (64bit) M.2/NGFF : Amazon.com.tr: Bilgisayar al tak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 28 Temmuz 2024; 5:43:14 >
-
Hocam yok benimki hala aynı sadece 5g olmasına rağmen bu attığın kart uyumlumu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu bir yükle. çözüyor. 1 haftadır hiç sorun yaşamadım. ve ping intel gibi oldu 22 sabit.
çözdüm ben sorunu yazılımsalmış çok uğraştırdı. lenova ya asusun sürücüsünü yükledim. başka bir forumdan arkadaşlar yardımcı oldu.
kart bu uygun olan. bende gerek kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 16 Ağustos 2024; 0:29:12 >
-
unuttum yazmayı hiç bir ayarı kapatmadım saldırganlık da açık 2.4g de gayet stabil.
-
Tamam hocam sağolun deneyeceğim benimki de hp bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yükle reset at. sonucu merak ettim. lol oynuyorum bende. sıkıntı dert tasa bitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X