Şimdi Ara

((YARDIM) Reedpad3 Lite | Tabletim telefon gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...

Arkadaşlar Reedpad 3 Lite tabletim var. Ama sanki tablet değil! Tablette farklı şekilde çalışması gereken uygulamaları telefon şeklinde çalıştırıyor! Örnek olarak Chrome uygulaması:

Normalde olması gereken

Reedpad3 Lite tablette olan

• quote:

Orijinalden alıntı: ßuğra

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...

Arkadaşlar Reedpad 3 Lite tabletim var. Ama sanki tablet değil! Tablette farklı şekilde çalışması gereken uygulamaları telefon şeklinde çalıştırıyor! Örnek olarak Chrome uygulaması:

Normalde olması gereken

Ayarlardan Tablet Seçimi Yapman Gerekiyor...
    Ayrıca ekranın en alt kısmı Bu geri ana menü felan onlar Bu şekildemi geldi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Best Warriors -- 10 Mart 2013; 19:56:52 >

• Yok ben bu resimleri marketten aldım yani altı normal tablet gibi geri al, home, görevler solda saati de sağda. Bir tek uygulamaları telefon gibi açıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Best Warriors

quote:

Orijinalden alıntı: ßuğra

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...

Normalde olması gereken

Ayarlardan Tablet Seçimi Yapman Gerekiyor...
    Ayrıca ekranın en alt kısmı Bu geri ana menü felan onlar Bu şekildemi geldi ?

Ayarlar derken anlayamadım tam olarak bu arada biraz daha açıklayabilir misiniz?

• Tamam arkadaşlar lcd density değiştirdim oldu teşekkürler yardımlarınız için

• Yakın zamanda soru veya sorunlarınız için reederDESTEK'e ulaştınız. Fakat aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmedi ya da hizmetlerimizden memnun kalmadınız.

Size daha iyi destek verebilmemiz ve reeder ürünlerini en iyi şekilde kullanmanıza yardımcı olmamız için 1-2 dakikanızı ayırarak anketimizi doldurabilir veya şikayetinizi bize direkt olarak bildirebilirsiniz.

anket doldur:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?formkey=dEJ6TXVPUlBoSVB1RGZiOEM0TmZYZGc6MQ#gid=0
    şikayet bildir:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFFvZUQxSGFxanBwUFc0eV95UlQ1b3c6MQ

Sorunu çözümlenmemiş müşteri kalmasın felsefemizle size daha iyi hizmet vermek için buradayız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.