Bildirim
((YARDIM) Reedpad3 Lite | Tabletim telefon gibi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yok ben bu resimleri marketten aldım yani altı normal tablet gibi geri al, home, görevler solda saati de sağda. Bir tek uygulamaları telefon gibi açıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Best Warriors
quote:
Orijinalden alıntı: ßuğra
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...
Arkadaşlar Reedpad 3 Lite tabletim var. Ama sanki tablet değil! Tablette farklı şekilde çalışması gereken uygulamaları telefon şeklinde çalıştırıyor! Örnek olarak Chrome uygulaması:
Normalde olması gereken
Reedpad3 Lite tablette olan
Ayarlardan Tablet Seçimi Yapman Gerekiyor...
Ayrıca ekranın en alt kısmı Bu geri ana menü felan onlar Bu şekildemi geldi ?
Ayarlar derken anlayamadım tam olarak bu arada biraz daha açıklayabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam arkadaşlar lcd density değiştirdim oldu teşekkürler yardımlarınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda soru veya sorunlarınız için reederDESTEK'e ulaştınız. Fakat aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmedi ya da hizmetlerimizden memnun kalmadınız.
Size daha iyi destek verebilmemiz ve reeder ürünlerini en iyi şekilde kullanmanıza yardımcı olmamız için 1-2 dakikanızı ayırarak anketimizi doldurabilir veya şikayetinizi bize direkt olarak bildirebilirsiniz.
anket doldur:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?formkey=dEJ6TXVPUlBoSVB1RGZiOEM0TmZYZGc6MQ#gid=0
şikayet bildir:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFFvZUQxSGFxanBwUFc0eV95UlQ1b3c6MQ
Sorunu çözümlenmemiş müşteri kalmasın felsefemizle size daha iyi hizmet vermek için buradayız.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışından tablet getirmek
- tablette yazı yazarken elimi algılıyor
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- redmagic tablet
- oneplus pad pro
- sms yönlendirme
- en iyi tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X