Merhaba , bilgisayarımda usb modem kullanmaktaydım ve dün arkadaşımdan wireless modem alarak bilgisayarımı formatladıktan sonra interneti ve wireless ı sıkıntısız olarak kullanmaya başladım.
Fakat lol u baştan kurmak istediğim sıkıntı burada çıktı , kurulum bittikten sonra oyunun patch yapacağı ekran bir türlü gelmiyor. Sildim baştan kurdum olmadı , bilgisayarımda netframework 3.5 ve c++ 2010 uptade mevcut.
Acaba sıkıntı firewall ile ilgilimi yoksa başka birşeymi ? Çözümü bilen arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Bütün dırayvırları kurdun mu?
Yönetici olarak çalıştır olmadı firewall kapat.
Yonetici olarak calistirmak buyuk olasilikla sorunu cozucektir.
Zaten xp kullanıyorum ve duvarların hepsi de kapalı arkadaşlar ?
söyle deyim makinanda virus koruma var ise devre dışı bırakıp kurmayı dene. 1 2 kere benimde başıma geldi anti virus programları bazen siliyor
Bu sefer nasıl olduysa oyun açıldı 6 saat beklemede kaldı o ekran :D akşam geldiğimde kendi kendine patch yapmaya başladı şimdide oyun açılmıyor , ilk ekran geliyor play dedikten sonra oyun gelmiyor :S Makinada virüs programı yok ayrıca :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme