Şimdi Ara

yardım!!! sadace bilgi edinmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 25 tane defans 25 tane hp(1500) 50 tane sw 45 tanede teleport war ben bunları teker teker satamıyorum o yüzdende hepsini wersem raptor +8 le takas olurmu yada chıtın shell set chıtın rebırt set raptor rebirt bu 3ü weren olurmuu şimdiden teşekkürler

• up!!!
  • dediklerınden hiçbirni vermezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Free_to_kiss

dediklerınden hiçbirni vermezler

ee ben bu item leri ne yapcam teker teker satılsa şimdi köşeydim de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Free_to_kiss

dediklerınden hiçbirni vermezler

bencede
  • off bari bi raptor rebirtemi wermezler okadar düştümü____?bi raptor rebirt 1de chıtın rebirt set sonrada lwl düşcem adream a np kascamm
  • up!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya olmazmı öyle hepsini wersem chıtın rebırt set raptor rebirt weren olmaz mıı____?
  • aman dikkat topic lere de bak master acıksa sakın lvl düşme!giremezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH

aman dikkat topic lere de bak master acıksa sakın lvl düşme!giremezsin

yok suan 58 lwl ım %88 60 lwl olmadaqn satılmıyomus 60 olcam satcam sonrada 59 düşcem anca öyle yoksa item yok elimde glave rebirt lede gidilmez ki adream'e
  • up!!!
  • up!!ya cvp atan yokmu dahaa
  • POWER UP STORE DE SATILAN HP,DEFENS, SPEED VE BENZERİ SCROLL LAR 10 LUK,30 LUK GİBİ TOPLU SAYIDA OLUP, TEKER TEKER SATILAMAZ,

Biraz daha açıklamak istersek, Power up store den 30 luk 1500 hp scroll aldığımızı varsayalım, bunu birer birer değil 30 luk olarak satabilirsin, ve ya birazını kullanırsan kaldığı kadarını satabilirsin..

Ayrıca onlarca defa yazıldığı halde tekrar belirteyim,
    60+ LVL olmayan hiçbir karakter bu scrolları satamaz, trade edemez, sadece kullanabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

POWER UP STORE DE SATILAN HP,DEFENS, SPEED VE BENZERİ SCROLL LAR 10 LUK,30 LUK GİBİ TOPLU SAYIDA OLUP, TEKER TEKER SATILAMAZ,

Biraz daha açıklamak istersek, Power up store den 30 luk 1500 hp scroll aldığımızı varsayalım, bunu birer birer değil 30 luk olarak satabilirsin, ve ya birazını kullanırsan kaldığı kadarını satabilirsin..

Ayrıca onlarca defa yazıldığı halde tekrar belirteyim,
    60+ LVL olmayan hiçbir karakter bu scrolları satamaz, trade edemez, sadece kullanabilir..

60 lwl olmadan flan satılmıcahını biliyorum ben 58 lwl %88 ben 60 olup satcam sonra lwl düşcem adrea mchar ı yapcam da elimde item yok onları satıcam chıtın rebirt raptor rebirt almak istiyorum weren olurmuu
  • up!!!
  • up !!! ya pls bi bilgi werin
  • ya tabıkı vermezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_ScRoW_Xx

bende 25 tane defans 25 tane hp(1500) 50 tane sw 45 tanede teleport war ben bunları teker teker satamıyorum o yüzdende hepsini wersem raptor +8 le takas olurmu yada chıtın shell set chıtın rebırt set raptor rebirt bu 3ü weren olurmuu şimdiden teşekkürler

konuyu daha fazla up lamana gerek yok, bu saydıklarına alamazsın kimse vermez..

aksini iddia edecek olan varsa direk olarak ben verecem desin..

hala uplamaya devam edeceksen kimsenin yazdıklarına güvenmiyorsun anlamı çıkacaktır..
    kimsenin yazdıklarına güvenmeyeceksende konuyu açıp sormanın gereği yoktur.

SONUÇ: yeterli cvp lar verildiği kanaatindeyim, lütfen konu kirliliği olmasın daha çok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

quote:

bende 25 tane defans 25 tane hp(1500) 50 tane sw 45 tanede teleport war ben bunları teker teker satamıyorum o yüzdende hepsini wersem raptor +8 le takas olurmu yada chıtın shell set chıtın rebırt set raptor rebirt bu 3ü weren olurmuu şimdiden teşekkürler

konuyu daha fazla up lamana gerek yok, bu saydıklarına alamazsın kimse vermez..

aksini iddia edecek olan varsa direk olarak ben verecem desin..

hala uplamaya devam edeceksen kimsenin yazdıklarına güvenmiyorsun anlamı çıkacaktır..
    kimsenin yazdıklarına güvenmeyeceksende konuyu açıp sormanın gereği yoktur.

SONUÇ: yeterli cvp lar verildiği kanaatindeyim, lütfen konu kirliliği olmasın daha çok..

ya nasıl oluyo kardeşim bunlar tanesi 400m ediyo bende kactane war sadece teker teker satılmıyoo diye bu kadar düşüyomu değeri yani

• quote:

ya nasıl oluyo kardeşim bunlar tanesi 400m ediyo bende kactane war sadece teker teker satılmıyoo diye bu kadar düşüyomu değeri yani

Artık sertlesecez galıba.Tanesı 400 edıo ama taneden kasıt burada 30.Teker teker de satılmıyor.Bız bunada bırsey yapamayız.Hala nıe kırlılık yaratıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 5 Şubat 2007; 16:30:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.