Selam arkadaşlar. Linkteki ürünü aldım ama çalışmadı. kingston sitesine girdim öyle bir ürün yok. Ürünün üstünde sadece kingston etiketi var ve renk değiştirmiyor. Ben sahte olduğunu düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi almak istedim. Sahtesini nasıl anlarız.Etiket haricinde Kingston yazısı yok
Sahte olduğu ortada (Kingston'un bu tür bir etiketi yok) ama asıl sorun sıfır mı olduğu? Zira ram temas yüzeylerine bakıyorum da baya bir iz var üzerinde, bence ikinci hatta üçüncü el bile olabilir. Önerim verdiğiniz linkte yazıldığı gibi "çalışmıyor" diyerek ve kargo parasını da üstlenerek iade etmeniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
Sahte olduğu ortada (Kingston'un bu tür bir etiketi yok) ama asıl sorun sıfır mı olduğu? Zira ram temas yüzeylerine bakıyorum da baya bir iz var üzerinde, bence ikinci hatta üçüncü el bile olabilir. Önerim verdiğiniz linkte yazıldığı gibi "çalışmıyor" diyerek ve kargo parasını da üstlenerek iade etmeniz.
+1 benm eski bilgisayarımda 3 yıllık ram vardı onun temas yüzeyinde 1 çizik bile yoktu.
sanırım 3 gün içinde iade hakkınız var.umarım bu üründen kurtulursunuz.
Sahte kingston bi kere daha görmüştüm hatta o temas yüzeylerini zorlarsanız kalkar ve çipe kadar bütün veri yolunu çıkarabilirsiniz
ramler gerçekten kötü görünüyor, özellikle temas yüzeyleri berbat. bu rami kullanmaya çalışanın mutlu olma ihtimalı sıfır bence...