Şimdi Ara

Yardım (Scrollar Hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    scroll almıştım cashle sonra scrolları başka chara aktardım şimdide o chardan tekrar alamıom ne satabiliom nede alabiliom mercant olmuo tradede olmuo
    tişcket yolluycam ama nasıl yollandıgını bilmiyorum ingilizcemden yok zaten plss yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasemin123 -- 2 Aralık 2006; 14:46:39 >

• lvl 60 altı ise olmaz
  • ewet 30 lwl şimdi napacam o charı 60 lwl e mi kasma lazım
  • Benim bildiğim sadece trina falan 60 üstü trade edilebiliyor.Scrol falan birgün sonra trade edilebilir.Ama 60 üstü trade ediyosa onları da yandın o charı 60 a kasıcan.
  • Lütfen açmış olduğunuz topiclerin başlıklarının topicin içeriğini yansıtmasına özen gösteriniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

lvl 60 altı ise olmaz

eywahh yandı çocuk
  • yandın sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvaaah..
  • hehe o 60 level olana kadar sende o scrollar:P aynısını bi adam sordu bana oyunda ncs aldmış banka charıyla dedi ben bunu pazara koyamıyorum sen nasıl koydun dedim böyle böyle duymadığım küfürleri Gm e:P
  • geçmiş olsun kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasemin123

ewet 30 lwl şimdi napacam o charı 60 lwl e mi kasma lazım

ewet
  • hazır açılmışken konu şunu sorayım şimdi ben ezik çarıma silver alsam kash lerle sc fln alsam 1 gün sonra hiçbişey satamammı merchanttan? özellikle trina satamammı?
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren3535

hazır açılmışken konu şunu sorayım şimdi ben ezik çarıma silver alsam kash lerle sc fln alsam 1 gün sonra hiçbişey satamammı merchanttan? özellikle trina satamammı?

hade cvp yokmu acil lazım bu sorunun cevabı
  • quote:

quote:

hazır açılmışken konu şunu sorayım şimdi ben ezik çarıma silver alsam kash lerle sc fln alsam 1 gün sonra hiçbişey satamammı merchanttan? özellikle trina satamammı?

hade cvp yokmu acil lazım bu sorunun cevabı

Hayır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.