Şimdi Ara

Yardım SERVER yapmak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar, bi bilgisayarı ana makina gibi yapıp daha basitce internet cafelede tek bilgisayara
    oyun müzik vs. yükleyerek diğer bilgisayarlara nasıl paylaştıra bilirim???

bunun için standart bi pc oluyomu yoksa min. ne kapasitede olmalıdır???

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• Sonucta yine butun bilgisayarlarda ayni dosyalar ayni yeri kaplayacak. Amac sanirim sadece tek bilgisayar uzerinden ugrasip halletmek..

Server diyince bu tuhaf oldum

Hepsinin ayni ag uzerinde olmasi gerek. Ardindan bilgisayarlari agda paylasima acacaksin.(denetim masasindan) Ardindan ana bilgisayarinin basina gececeksin, zaten butun pcleri goreceksin orada..
    Kopyalacagin dosyayi paylasima acip, Ag baglantilarindaki gorunen pc isimlerinin icine atacaksin. Sonra attigin pc gidip ag baglantisindan dosyayi alacaksin. Yada direk kisayol olusturabilirsin..

Umarim anlatabilmisimdir.
  • evet server diyence iş biraz farklı tarafa gidiyor ama biraz aratırayım dedim

mesela cafeciler gerceş bi serverla diğer bilg lere müzik film office logo(bu bana lazım ) oyun
    dağıta biliyolarmış yani tek server 10 big (hoş onuda tam anlamadım foruma baktım kasasız
    falan diyolardı monitör klavye mauseyi neye takıyolar merak da ettim gerçi)

şim di benim bilg deki kurduğum oyunu paylaşıma açık durumda iken oyun kısa yolunu diğer bilglere
    masa üstüne koysam ve 10 kişi oynasak benim bilg de sorun yavaşlama olmaz mı? ve diğerleride
    rahatlıkla oynaya bilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.