Bildirim
Yardım SERVER yapmak!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sonucta yine butun bilgisayarlarda ayni dosyalar ayni yeri kaplayacak. Amac sanirim sadece tek bilgisayar uzerinden ugrasip halletmek..
Server diyince bu tuhaf oldum
Hepsinin ayni ag uzerinde olmasi gerek. Ardindan bilgisayarlari agda paylasima acacaksin.(denetim masasindan) Ardindan ana bilgisayarinin basina gececeksin, zaten butun pcleri goreceksin orada..
Kopyalacagin dosyayi paylasima acip, Ag baglantilarindaki gorunen pc isimlerinin icine atacaksin. Sonra attigin pc gidip ag baglantisindan dosyayi alacaksin. Yada direk kisayol olusturabilirsin..
Umarim anlatabilmisimdir. -
evet server diyence iş biraz farklı tarafa gidiyor ama biraz aratırayım dedim
mesela cafeciler gerceş bi serverla diğer bilg lere müzik film office logo(bu bana lazım ) oyun
dağıta biliyolarmış yani tek server 10 big (hoş onuda tam anlamadım foruma baktım kasasız
falan diyolardı monitör klavye mauseyi neye takıyolar merak da ettim gerçi)
şim di benim bilg deki kurduğum oyunu paylaşıma açık durumda iken oyun kısa yolunu diğer bilglere
masa üstüne koysam ve 10 kişi oynasak benim bilg de sorun yavaşlama olmaz mı? ve diğerleride
rahatlıkla oynaya bilirmi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X