Şimdi Ara

Yardım!!! Ses Kartı Alıcam! ama hangisi?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ark.lar.. logitech z-5500 5.1 ses sistemim war. bilgisayara 5+1 destekleyen bir ses kartıyla baglı durumda. fakat ben optik kablo ile bağlaak istiyorum. bu yuzden bir ses kartı alıcam ama hangisini alıcagıma karar veremiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz? biraz arastırdım 2-3 model arasında kaldım onların linklerini veriyorum.

Creative SB X-Fi Titanium Pci express

Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB

lütfen yardımcı olun =)) farklı fikirleriniz varsa da söyleyin sadece bu ikisi arasında secim yapmak zorunda deilim.. herkese iyi günler ve simdiden tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiroku -- 25 Ekim 2009; 12:06:28 >

• mecbur kalınmadıkça usb ses kartı alınmaz.
    ne zaman alınır:
    laptop kullanıcısınız; pcmcia yada express slot kart bulamadınız yada takamıyorsunuz. İşte ancak o zaman alınır.
    masaüstü için; uygun boş slotunuz varsa usb kartı hiç düşünmeyin.
  • Creative Audigy Platinum Ex düşünürseniz forumda ikinci el kısmında ilanım var. 110TL ye satıyorum. Laptop kullandığımdan dolayı boşta duruyor. Optik giriş-çıkış, dijital s/pdif giriş-çıkış hepsi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3K3K -- 26 Ekim 2009; 17:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3K3K

Creative Audigy Platinum Ex düşünürseniz forumda ikinci el kısmında ilanım var. 110TL ye satıyorum. Laptop kullandığımdan dolayı boşta duruyor. Optik giriş-çıkış, dijital s/pdif giriş-çıkış hepsi var.

Kardeş o kart o kadar etmez. en fazla 50 tl eder bilgin olsun. audgy kart 25 ünitesi de 25
    hatta öyleki onun ünitesi diğer creative kartlarla uyumsuz olduğundan (bağlantı yöntemi sadece kendi pci ara kartına özel) tek başına para da etmez.
  • Fiyat çok araştırdım ancak Türkiye'de referans alabileceğim bir fiyat bulamadım.(Sadece bir kişi 150ye satıyordu.)
    Onun dışında yurtdışında da (eBay dahil) en ucuz $85 a bulabildim. Eğer dediğiniz gibiyse tabi fiyatı düzeltirim bu konuda bana benzer ilanlar gösterebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.