Şimdi Ara

Yardım Silah Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 59 lewel adream str priest için sizce hanqisini almalıyım :

iron impact +7

raptor reb +2

coğu ark ii dior ama zaten coğunlukla kalkanla gezioyrum az vurayım öz vurayım diyorum.

not:+7 ii ile sc ,priest kitap vb. basınca ap 1650 oluyor

• Ardream priest ve raptor şakamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 3 Şubat 2009; 12:23:18 >
  • iron impact
  • Raptor al

Şaka raptor atack vermez tabiki ii
  • puhahha raptor koptum
  • Raptor
    Birader prieste raptor gitmez ii al.
  • Shard al shard:):))

İİ alacanda ardreamBP de olay silah değil takı
  • takılar dert değil takılarım iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1cch3ck

takılar dert değil takılarım iyi..

Takıları ii nan laf etmein allah bilir kekuri takıordur

Yanlıs anlamada bir prieste raptor mu alaim ii mi dien biri bende KO dan anlamıordur sen o charı nasıl kastın sasıorum Yada yeni basladın oyuna o charı biri verdi bilemiorum
  • ardream e adream diyen , STR priestte raptor soran adamın takılarının ne kadar sağlam olduğu da bir merak konusu tabi ki
  • Ayrıyetten çoğu arkadaşım ii diyor dedin ii demiyenler ile görüşebilebilrmiyim
  • İron impak raptora oranla daha seri vuran bir silahtır.Priest skilleride seri vuran silahlar ile daha iyi damageler verdiği için seçimin iron impak olmadılır.
  • Raptor Al.
  • cevap yazanların bir çoğu sadece "ii" diyip bırakmış :D

prieste spear-axe ve master öncesi sword atak vermez yani isterse raptor8 olsun ii7 dha fazla atak verir,master öncesi yani 59 olduğu için sword de axe-spear gibi atak vermeyen cinstendir. İİ o lvl da kullanabileceğin az alternatife rağmen ideal bir silahtır.

Takılarım iyi diyosan tek sorunum silah diyorsan ii al keyfine bak

@Come_ClaRity93
    bende ardream a adream diyorum birazda söyleme kolaylığı ve ilk oyuna başladığım zamandan kalan bir tabir :D. Bence kimseyi hor görmeyin öyle adamlar varki ; adam 80 olmuş combo nun ne olduğunu bilmiyor bodoslama zr-skill :)) olması gereken o , arada oyuncu kalitesi=0 olanlarda çıkacakki bizde np kasalım değili :D
  • cidden şaka mı yapıorsun raptor :D ii al tabi ki
  • raptor tak bro yakışır sana xD asdasdasd nasılsa wariorun çakma olanı str pri xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

ardream e adream diyen , STR priestte raptor soran adamın takılarının ne kadar sağlam olduğu da bir merak konusu tabi ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.