Şimdi Ara

YARDIM SILKROAD 'HACK SHIELD ERROR 05'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun bir süredir Silkroad-R oynuyorum fakat sabahtan beri "Hack Shield Error 05" hatası alıyorum. Bugüne kadar hiç böyle bir hata almamıştım.
    Elimden geldiğince araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Hatanın içeriği: "Korsan Koruması Fonksiyonu Bozuk. (00010301) Oyun Kapatılıyor." Hatanın ekran görüntüsü:
    http://i.hizliresim.com/M9MY31.jpg
    "Tamam" diyorum ve oyun kapanıyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Windows8.1 Pro - 32Bit
     YARDIM SILKROAD 'HACK SHIELD ERROR 05'

Düzenlendi.:

Denediğim çözüm yolları:
    1. Şüphelendiğim programları kaldırdım ve öyle denedim ama sonuç nafile.
    2. "Veri Yürütme Engellemesi (DEP)"nden gerekli ayarlamaları yaptım. Hatta HackShield klasörü dahil Silkroad alt klasörlerinin içindeki tüm .exe dosyalarını ekledim. Ama sonuç aynı.
    3. Gerekli tüm yönetici izinlerini verdim. Yine sonuç aynı.
    4. Farklı uyumluluk ayarlarında denedim...
    5. Silkroad'ı kaldırıp yeniden kurdum...
    Aklınıza farklı düşünce ve çözüm önerileri gelirse beklerim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesur.Yurek -- 21 Kasım 2014; 16:26:53 >

• Bunca yıllık SRO'cuyum; böyle hata görmedim.

Bilgisayarında bir şeyler bunu engelliyor olabilir. Ben McAfee kullanıyordum, sBot'un "*.exe" dosyasını siliyordu. Tarama dışı da bırakamıyordum. En son çare olarak, kaldırdım lisanslı programı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli başlı programlarım var. Ben de şüphelenerek bunlardan süphelendiğim programları kaldırdım ve öyle denedim ama sonuç nafile.
    2. adım olarak "Veri Yürütme Engellemesi (DEP)"nden gerekli ayarlamaları yaptım. Hatta HackShield klasörü dahil Silkroad alt klasörlerinin içindeki tüm .exe dosyalarını ekledim. Ama sonuç aynı.
    3. adım olarak gerekli tüm yönetici izinlerini verdim. Yine sonuç aynı.
    4. adım olarak farklı uyumluluk ayarlarında denedim...
    Aklınıza farklı düşünce ve çözüm önerileri gelirse beklerim, teşekkürler.
  • Sistemden komple kaldırıp yeniden yüklemekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
  • Fikrin için sağol fakat denemiştim 2 defa. Bi etkisi olmadı. İlk mesajımı düzenleyeyim yardımcı olmak isteyen arkadaşlara kolaylık sağlar.
  • Arkadaşlar Allah için yardım edin win 8.1 kullanıyorum bi çözüm söyleyinn
    hiçbir yerde çözüm filan yok nolur 90 lvl çarım var kascam kasamıyom
    nolurr
  • TahaFrk T kullanıcısına yanıt
    UZUN ZAMANDIR SİLKROAD OYNAMIYORDUM Bİ BAKIYIM DEDİM BAKTIM SERVERLAR BİRLEŞMİŞ Bİ DE HATA VERİYOR KORSAN VS VS . BİRAZ ARAŞTIRDIM AMA WİN 8.1 İÇİN ÇÖZM YOK OYNAMAK İSTEYENLER WİN 8 YADA 7 KULLANMALI BEN BAŞLAMADAN BİTİRDİM GERİ :) 115 WİZİM VARDI GİTTİ :)
  • Çözüm bulan var mı win8.1 için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.