Şimdi Ara

yardım..(sitede calan sarkıyı kayıt etme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bır ınternet sıtesının sayfasındakı sarkıyı dırek cıkısıyla ses kaybına ugramadan mp3 yada waw olarak pcye hangı programla kaydedebılırım yarıdmcı olursanız sevınırım....

• Windows movie maker i ac sonra sag alt kosede microfon işaretine tıkla kayıt yeri acılcak. Ses giriş kaynagı olarak Wawe / mp3 ü seç anlatımı başlat de

• "Anlatımı başlat"ı görmen için de, araçlar'dan "Zaman çizelgesi ile anlat"a girmen lazım.
    Ayrıca Acoustica MP3 Audio Mixer'ı da kullanabilirsin. Güzel bir programdır...
  • ya ben mıkrafondan kayıt deıl dırek kayıt yapmak ıstıom mıkrafonla yapınca ses bozuluyor dedıgım gıbı nasıl yapabılırım
  • BENCE İSTEDİĞN GİBİ BİŞEY YOK ÖYLE OLSAYDI YOUTUBE İÇİNDE OLURDU
    VARSA...... SAŞIRIRIM YANİ
    SAYGILAR
  • İnternet DownLoad manager Programını yükLe biLqisayarına Ondan sonra o siteye qir.. Sana Sorucak yukLemek istiyormusun diye.. Sende onayLa ve yükLensin.. Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: beton1986

ya ben mıkrafondan kayıt deıl dırek kayıt yapmak ıstıom mıkrafonla yapınca ses bozuluyor dedıgım gıbı nasıl yapabılırım

Dikkat edersen biz de ondan bahsediyoruz... Bak arkadaş ne demiş :

"Windows movie maker i ac sonra sag alt kosede microfon işaretine tıkla kayıt yeri acılcak. Ses giriş kaynagı olarak Wawe / mp3 ü seç anlatımı başlat de "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben anladımda ses giris kaynagı olarak ıkı tane secenek var bırı mık sesı ıkıncısıde cd sesı ;)
  • Ses denetimi ekranında Seçenekler'den özellikler'e gel. Orada "kaydetme" bölümündeki listelenmiş özelliklerin hepsini işaretle. Tamam de. Wave'nin çıkması gerekiyor. Wave yerinde "what u hear" veya "stereo mix" de olabilir.
  • malesef ses denetımlerındede 2 tane secenek var dedıım secenekler ıkısıde bır degısıklık olmadı
  • şarkı 1dakika veya daha kısaysa windowstaki ses kaydedicisiyle kaydedebilirsn.Daha uzunsa jet audio yu kullanabilirsin o da kayıt yapıyodu galiba.
    yada sitenin ismini ver, çalan şarkıyı kaydedip göndereyim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: beton1986

malesef ses denetımlerındede 2 tane secenek var dedıım secenekler ıkısıde bır degısıklık olmadı

Galiba senin ses kartın bu özelliği desteklemiyor. Son çare olarak bir de ses kartı sürücülerini güncelleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.